resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1819
    hala kendini hazır tutmadı diye eleştirilebilen futbolcumuz, yazık.

    birader bak şimdi. galatasaray'ın ilk 8-9 maçına bak. ya da boşver galatasaray'ı, git barcelona'nın, real'in sezon başladıktan sonraki ilk 8-9 maçına bak. hiçbir takım sezonun ilk maçlarında gerekli tempoyu bulamaz. sezon başı büyük takımlar puan kaybeder genellikle. neden biliyor musun? futbolcular hemen maç temposunu yakalayamaz çünkü. yavaş yavaş alışırlar o tempoya. sezon sonuna doğru bir yorgunluk oluşur ama maç temposu üst düzeydir, daha üst düzey maçlar izlersin.

    engin baytar sezonun ilk 11 maçını tribünde geçirdi. göbeği olmasa da, sürekli çalışsa da arkadaşlarından geri kalacaktı. eğer orta sıra takımı olsan 11. haftadan sonra engin'i sürekli ilk 11 oynatır 8-9 maç temposunu yakalamasını beklerdin. fakat sen şampiyonluk istediğin için, bi ilk 11 oyuncunun 8-9 hafta kötü oynamasına katlanamazsın.

    en mantıklı olan şey, bu yıl için engin'i bi takıma kiralayıp, 11 maçlık ücretini ödemek olurdu. en azından adam futbol oynardı. tabii bu pfdk - federasyon- tahkim denilen namuslu hayat kadınları üçlemesinin engin'in bir yıllık futbolunu çaldığı gerçeğini değiştirmez. ben hakkımı helal etmiyorum, eminim engin de etmiyor. allahlarından bulsunlar. bunların da hesabını verecekler elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın