• 14207
    "bir daha böyle bir başarı olur mu bilmiyorum. henüz araştırmadım. dünyada böyle bir seri var mı, onu da bilmiyorum. türkiye kupası'nı kazandık. lig şampiyonluğunu yenilmeden aldık. en zoru şampiyonlar ligi oldu. onu da yenilgisiz elde ettik. çok zor bir şey. 100 yılda bir olacak başarı. çok mutluyuz. içeride bunu çok algılayamıyoruz. ama sporla alakası olmayan insanlar bile bizi arıyor. demek ki voleybolun çıtası yükseldi, takip ediliyor. çok güzel bir iş başardık"

    "vakıfbank, voleybola 30 yıldır destek veriyor. bu hedefler 5 yıl önce kuruldu. önce antrenör giovanni guidetti'yi 5 yıl önce takımın başına getirdik. hocamızın ilk döneminde ligi birinci bitirdik ancak play-off etabında normal sezonu sekizinci sırada tamamlayan takıma elendik. başka kulüp olsa antrenörü gönderirdi. biz göndermedik, ona inandık. yöneticiler olarak istikrardan yana olmayı istedik."

    "altyapıdan her sezon bir oyuncuyu kadroya almayı gelenek haline getirdik. zaten avrupa kupalarında mücadele etme ve ülke tanıtımına katkıda bulunma kulübün kültüründe var. dördüncü avrupa kupasını kazandık. yabancı oyuncularımızın, havalimanına indikleri andan itibaren kendilerini voleybola vermeleri için her şeyi yapıyoruz. onların yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. sadece voleybolu düşünmelerini sağlamaya çalışıyoruz. karşılıklı güven çok önemli. yola çıkacağımız insanları çok dikkat ederek seçiyoruz. karakter analizi yapıyoruz. bunları titizlikle gerçekleştiriyoruz. başarı da ortada"

    "bakü takımında dünya yıldızları vardı. final maçında 9 yabancıyla oynadılar. avrupa'da ilk şampiyon olduğumuzda da güçlü takımlar vardı. başarımız tesadüf değil. her maçı kazanmak için çıkıyoruz ama rekorla ilgilenmedik. o kendiliğinden oldu. kazanmaya alıştık"

    "47 maçta 47 galibiyet gelecek sezon belki zor olur. ama yine de biz her kupaya talibiz"

    "bu güce sahip insanlardan oluşuyoruz. gelecek sezon süper kupa da olacak. en önemlisi, daha önce alamadığımız dünya kulüpler kupası hedefimiz bulunuyor. bu kulvarda dünya ikinciliğimiz var. şimdi dünya şampiyonu olmak istiyoruz. müzemizde eksik olan bu kupa ve bunu alacak güçteyiz."

    "beş sezon sonranın takımını kafamızda oluşturuyoruz. şu anda 5-6 takımda kiralık oynayan oyuncularımız var. altyapımızdan yetişmiş oyuncularımız bulunuyor. hepsini yavaş yavaş a takımına monte edeceğiz. beş sezon sonraki takımın iskeletini oluşturacağız. transferde carolina costagrande ile anlaştık"

    "bizi gelip takip etsinler. bunu isteriz. japonya'dan antrenörler geliyor ve antrenmanlarımızı izliyor. yurt dışındaki insanlar bizi merak ediyor. 'bu kulübün sırrı nedir, nasıl çalışıyor?' diye inceliyorlar. türkiye'den böyle talep gelmiyor. biz bu şekilde de katkı verebiliriz. ama karşı tarafın da ilgilenmesi lazım"

    "antrenör giovanni guidetti ile olan sözleşmeyi 2 yıl daha uzattık, takımımız gerçekten kazanmasını bilen oyunculardan oluşuyor. kazanmaya alıştılar. öz güvenleri çok arttı. milli takımda bizden çok oyuncu var. başarılarımız olumlu yönde yansıyacaktır"

    vakıfbank spor kulübü voleybol şube sorumlusu ramazan yıldırım

    tebrik ediyoruz kendilerini, dilerim ilerleyen yıllarda kulübümüzde amatör branşlarda böyle yapılanmalara gidebilir. yapacaksak böyle yapalım yoksa kapatalım bu branşları. galatasaray armasını taşıyan bir takımın hedefi her zaman şampiyonluk olmalıdır. takım çıkarmak için takım çıkarmayalım. tamam ligler galatasaray'la güzel ama ben dayanamıyorum voleybol ya da başka bir amatör branşta başarısız olmamıza. ünal başgan sen mevzuyu biliyorsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın