• 14203
    "bu sonuç sürpriz değil. bu bizim sıkı çalışmamızın ve yılların emeğinin ürünü. klopp akıllı bir insan. onun bir oyun planı var ve bu plan işe yarıyor. dediği her şeyi tanrı'nın ağzından çıkmış gibi kabul ediyoruz. biz ona o da bize inanıyor."

    "la liga'da takımlar büyük rakiplerine aşırı saygıdan istedikleri oyunu oynamalarına izin veriyorlar. bizim maçımız da oyunun kaderini değiştiren dönen toplar oldu. nerede bir karambol olsa oradaydık, kaptırdığımız her topa bastık ve pres yaptık. en büyük kozumuz savaşma gücümüz oldu. bugün onlara topla oynayacak zaman bırakmadık. bu skorun böyle olacağını eminim ki kimse tahmin etmemiştir."

    "madrid de çok kötü oynamadı, ama kalemize kadar topu getiremediler. daha çok fırsat bulmayı umduklarından eminim, ama oyunu domine ettik ve buna fırsat vermedik."

    "aldığımız skor ve oynadığımız oyuna bakarak madrid'de oynayacağımız maça umutla bakıyorum. eğer bu şekilde oynarsak eminim ki bir beraberlik alıp turu geçebiliriz."

    (u: bayern'in barcelona karşısındaki performansı hakkında sorulan sorulara önce cevap vermeyip, tekrar tekrar soru sorulunca) *"barça'yı sanırım 4-0 falan yendiler değil mi? onların performansı bize bir şey kazandırıyor mu? hayır.!!!"

    neven subotic

    (u: allah'ım duyguyu bile verdim :()
App Store'dan indirin Google Play'den alın