• 14197
    "hazırlıklarımız yaklaşık 1 yıl kadar sürdü. şimdi ise aşama aşama uygulama safhasına geldik. g.saray bu proje sayesinde sadece ulusal alanda değil uluslararası alanda da örnek gösterilecek bir akademiye sahip olacak. bu akademiyi elit futbolcular yetiştirmek, yarışmacı düzeyde futbolcular yetiştirerek ülke futboluna kazandırmak ve yetenekleri keşfetmek amacıyla kurduk. akademide yetiştirilen ve elit futbolcu olamayacak olanlar da dahil tüm sporcularımızı önce ‘iyi insan’ sonra ‘iyi bir yurttaş ve birey’ olarak yetiştirmektir.

    adımızdaki ‘akademi’ sözcüğünün gerçek değerini bulmasını sağlamak için istanbul üniversitesi ile anlaştık. konularında uluslararası başarılarak sahip yaklaşık 40 bilim insanı ile birlikte bir müfredat ve eğitim programı hazırladık. tüm süreçleri bilimsel ölçümlerle takip ediyoruz. g.saray’ın geleceğinin garanti altına alınmasını sağlamak için sessiz ama yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. yaptığımız planlar 10 yıllıktır. hatta 11-12 yıllık eğitimin ürünü olacak. ailelere buradaki eğitimi görün, ‘bizi anlayın’ diyoruz."

    "akademinin yeni yapısı çok önemli. futbol okulları projemiz, futbol akademimizin sadece bir parçası. kulübümüze hem çok önemli bir ekonomik katkı sağlarken bir yandan da yetenek keşfimizi ve sporcu havuzumuzu genişletmemizi sağlamıştır. hem taraftarımız olan ailelerle bir araya gelmemize imkan sağlıyor hem de genç aslanların iyi bir eğitim almalarına imkan sağlıyor."

    "sabri, aydın, semih, emre ve eray g.saray’ın altyapısından yetişmiş oyuncularımız. onlarla gurur duyuyoruz. daha iyi olmalarını her zamanki gibi çok istiyoruz. onlar da daha çok çalışarak emek vererek bulundukları yeri hak edeceklerini çok iyi biliyorlar. bu isimlerin yanına yenilerini katarak sayıyı yıllar içinde daha da artıracağız. 97 doğumlularda 2-3 oyuncu var, 98’lilerde de var. hele bir 2000’liler var ki… 2003’lüleri izlerken mest oluyorum."

    "yabancı kontenjanının kısıtlanmasından çok, kaliteli yabancı oyuncuların ülkemizdeki liglerde oynanmasının sağlanması önemli. itici ve eğitici faktör olacaktır. fatih hoca’dan altyapı ile ilgili bir teklif gelince düşünmeden kabul ettim. hocamızla aramızdakini sadece ‘iyi arkadaşlık’ konumuna indirmek haksızlık olur. hocamız ile kader birliği yapmış birer dostuz."

    "hedefimiz her zaman daha iyisini yapmak! bizim yarışımız kendimizle dün yaptığımızdan bugün daha iyisini, yarınsa bugünkünden daha iyisini yapmayı istiyoruz. fatih hoca’nın liderliğinde çok değerli isimler büyük emekler veriyor bu projelere. bu projenin başarılı olmaması için hiçbir neden yok."

    "bayan takımımızın altyapı çalışmasını faaliyete geçirdik. 2013-14 sezonunda tam teşekküllü bir takımımız olacak. fatih hoca’mız duygu hoca’yı hazırlıyor. kendisinde uefa b lisansı var. u13’te 20, u15’te 26 kızımız var. çok da yetenekli"

    "fatih hoca’nın yardımcıları hasan şaş ve ümit davala ile tüm g.saraylılar gurur duyuyor. karakter olarak mücadeleci, zorluklara karşı yılmadan ayakta durabilen ve g.saray’a yürekten bağlı isimler. fatih hoca gibi hedefleri hep yüksek bir hoca ile çalışmak onlar için zor ve yıpratıcı olduğu kadar eğitici ve geliştirici. başarılılar ve daha da başarılı olacaklarını biliyorum."

    müfit erkasap
App Store'dan indirin Google Play'den alın