resim
Mehmet Duymazer
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:50
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 18
    1996-97 sezonunda galatasaray'da görev yapan bir çuval kaleciden biri, hatta birincisi. sezon başlamadan tsyd kupasında fatih terim bu adama görev verdi. beşiktaş maçında sergen yalçın ve orhan kaynak tarafından şebeğe çevrilince kafayı direklere vurdu. fatih terim'e de "kim ulan bu manyak çağırın hayrettin'i geri" dedirtti. o sıra sınırdan çıkıp yugoslavya'ya kaçak girmek için kamyoncularla görüşen hayrettin demirbaş apar topar tekrar getirildi galatasaray'ın kalesine.

    gel zaman git zaman hayrettin 15.hafta civarı iyice çekilmez bir hal alınca kocaelispor'dan volkan kilimci transfer edilir. volkan da birkaç hafta oynayıp askere gidince pierre esser transfer edilir. esser de ilk çıktığı vanspor maçında kalesine gelen tek ortayı(evet ortayı) gol olarak yiyince tekrar mehmet geçer kaleye. 2 hafta iyi performans gösterir. derken fenerbahçe maçı gelir çatar. aslında maça iyi başlar mehmet. saffet sancaklı'nın kafasını 90'dan falan çıkarır. hayrettin olsaydı maç 10-0'dı, allahtan mehmet var yorumları yapılır kahvede. derken mehmet, fevzi tuncay şanssızlığıyla boliç'in şutunu öyle bir içeri alır ki, alış o alış..

    yıllar içerisinde antakya'da üç penaltı atana bir samsun verilen lunaparkta kalecilik yaptığı söylenir. son olarak uyuşturucu işinden gözaltına alınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın