• 7
    galatasaray adinin oldugu her yerde umut vardir.

    evet vardir ancak bir de 'tevekkul' denen bir sey vardir. elinden gelen her seyi yaptiktan sonra allah'a tevekkul edersin, o'ndan nasibini istersin.

    oyuncular mac icinde elinden gelenin en iyisini yapacaklar, buna zaten zerre kadar suphem yok. ancak artik sampiyonluklar sadece saha ici mucadelesi ile kazanilmiyor malesef. yanlis anlasilmasin, sike falan degil bahsettigim. yonetimsel olaylar. bu subenin yonetimi acaba elinden gelenin en iyisini yapti mi?

    elimizdeki kadro ile fener'den bu sampiyonlugu almak cok cok cok zor. whalen olsaydi da zor olacakti, simdi whalen'siz bence imkansiza yakin. ceyrek ekmek icine 20 tane kofte koyamazsin. ne kadar ekmek o kadar kofte.

    kadin basketbol subesinin sezon boyunca oynamis oldugu, kazanilan ve kaybedilen maclardaki entry sayilarini bilen ve takip eden birisi olarak simdiden yazmakta sakinca gormuyorum.

    tepkilerinizi oyunculardan ziyade bu takimi bu hale getiren tiplere yoneltmeye calisin. bu takimdan illa ki kalan oyuncular olacaktir takimda, fakat mevcut kadin basketbol subesi yonetiminden onumuzdeki sezon icin kimsenin kalmamasi benim en buyuk dilegim.

    bu serinin sonucu da insallah gereken adimlarin atilmasini saglar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın