• 14168
    “son 4 hafta çok stresli geçecek. yarın galatasaray da puan kaybedebilir. bitti diye bakmamak lazım. son dönemdeki futbol iyi değildi ama sonuçta yarış sürüyor. kimsenin moralini bozacağı bir durum yok. fenerbahçe gayet iyi bir sezon geçiriyor..beşiktaş sadece bir kulvarda ama onu bile götüremiyor. fenerbahçe 3 kulvarı kaldıramadı demek yanlış olur. avrupa’da yarı finale kadar çıktı. türkiye kupası’nda final oynarız. her kulvarda olmak lazım.fenerbahçe, galatasaray’ı kadıköy’de yenecek. böylece fark 4’e iner. g.saray, trabzonspor ile oynayacak. bunu da unutmamak lazım"

    “ilk günden beri fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalimdir. 8 sene oldu istifa edeli. urfa ve maraş’a gittim. fenerli çocuklar beni ‘başkan’ diye karşıladılar. istendiğim sürece adaylık niyetim var. ama doğru zaman ve şartlar oluştuğunda.”

    “avrupa ligi yarı finalinde karşılaşacağımız benfica çok iyi bir takım. portekiz’de şampiyonluğa çok yakın görünüyor. geçen hafta sporting lizbon’a karşı oynadığı lig maçını izledim. fenerbahçe ankara’da gençlirbirliği’ne karyı ortaya koyduğu kötü futbolu ile tekrarlarsa final yolunda ciddi sıkıntılar yaşarız. bir kere şunu aklımıza koyalım; rakip müthiş oynuyor. ama f.bahçe de avrupa’da farklı oynayacaktır. finali ancak farklı futbol oynarsa görebiliriz.”

    “aykut kocaman’ın gençlerbirliği yenilgisi sonrası imalı konuşmasını bir spor adamı olarak tasvip etmedim. bir teknik adamın bunları söylemesini doğru bulmuyorum. bu kadar efendiliği ile kendisinden bahsettiren hoca bu toplara girmemeli. maç sonrası alınan yenilgi ve şampiyonluk yarışında geride kalmanın verdiği psikolojinin etkisiyle böyle konuşmuş olabilir. ama daha dikkatli olması gerekir. spor kamuoyunun onu tanıdığı efendiliği her platformda devam ettirmeli”

    “transferde olaya sadece futbol diye bakmamak lazım. drogba gibi isimler takımın markasına da katkı sağlıyor. sneijder’e bir şey diyemem ama drogba çok farklı bir isim. oyunculuğu, kaliteli ama duruşu da güzel. gençlere rol model olarak iyi bir çizgi çiziyor. hagi nasıl emre’ye katkı verdiyse, drogba da aynı şekilde gençleri olumlu etkiliyor.”

    “alex’in gönderilmesinde bizim bilmediğimiz bazı dengeler etkili oldu herhalde. ben olsam bırakmamak için elimden geleni yapardım.”

    “bir kere her şeyden önce vefalı olmak lazım. renklerimizdeki yeşil, vefayı temsil eder. ben olsam alex’i göndermezdim. o noktaya olayı getirmezdim.”

    "emre konusunda da büyük yanlışlıklar yapıldı, madem geri çağrılacaktı o zaman niye gönderildi?”

    “fenerbahçe’nin en büyük dezavantajı emre oldu. sakatlanması ciddi sıkıntı yarattı. keşke hiç gönderilmeseydi. o geri gelince şampiyonluk şansımız arttı. şu anda emre oynasaydı durum böyle olmazdı. üstelik üzerine para verip geri aldık. bence bu da doğru bir yöntem değil.”

    sadettin saran

    akıllı bir adam. söylediklerinin ne kadarı içten bilemem ama ezeli rakibini de yanına alacak yaklaşımlar göstermiş, taraftarın da hissettiklerini dile getirdiklerini söylemiş, bir çok fenerbahçe taraftarı kendisinin kulüpten uzaklaştırılmasına çok üzüldüğünü biliyorum. ne kadar başarılı olurdu nasıl bir yöneticilik yapardı bilemiyorum ama başkanlığı için şu an zemin oluşsa da fenerbahçe üyelerinin aziz yıldırım güdümünde olduğu bilinir, yani aziz yıldırım başkanlığı bıraksa bile onun göstereceği kişi başkan olur, en güçlü adaylar da ali koç ve ferit şahenk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın