resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3618
    hagi varsa sorun yoktu. hagi varsa umut vardı. hagi varsa hiçbir galatasaraylı maçtan erken çıkmazdı. hagi varsa hiçbir galatasaraylı maç gitti demezdi. hagi varsa biz vardık. real madrid maçında 0-2 geride girdik devreye ama kahvedeki kimse maçı kaybettik lan demedi. herkes hagi bi şeyler yapar şimdi be dedi. herkes sanki maç yeni başlıyormuş gibi izledi 2. yarıyı.

    hagi gitti bir tarafımız eksik kaldı. birçoğumuz öksüz kaldı. futbol çoğumuz için farklılaştı. galatasaray aşkım azalmadı ama bir şeyler eksildi işte ya. hagi gitti biz yine maç kazandık ama ben eskisi kadar sevinemedim. ben hagi'yi babam gibi sevdim. abim gibi sevdim. hagi'yi bir tek galatasaray kadar sevemedim. gitmeseydin dedim, köşede dursaydın istersen ama gitmeseydin.

    hagi gitti ben hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sandım. sonra arda turan geldi. eskisi gibi olacak sandım ama olmadı. sonra arda da gitti. artık bitti dedim. çocuğum inşallah hagi gibi birini görür, benim hissettiklerimi anlar dedim.

    sonra, selçuk inan geldi. fatih hocamla beraber geldi hem de. başlarda sıradan bir orta saha oyuncusu sandım ama öyle değildi. yeni hagi lafını asla söylemedim, söylemem de. ama bana eskisi gibi hissettiriyor lan bu adam. en kötü durumda selçuk çıkar bi şey yapar lan şimdi diyorum. herkes umutsuzken selçuk var diyorum, sakin olun. fatih hocamın biz bitti demeden bitmez lafını söylerken en çok selçuk'a güvendiğini hissediyorum. asla hagi'yi sevdiğim gibi sevmeyecem ama bu adama sırf bana bu hisleri tekrar yaşattığı için bile teşekkür ediyorum. yolda falan görsem yaşımız yakın olmasına rağmen elini falan öpecem. hep bizimle kal selçuk, bu taraftar sana aşık. değerimizi bil, değerini bil. kendime kefil olmam sana kefil olurum, adamsın biliyorum ama kanma lütfen kimseye. gidersen de bir gün geri gelecem de, sizi hiç unutmayacam de. bizi üzme lan lütfen.

    son olarak hagi. iyi ki varsın, iyi ki bize geldin, iyi ki seni izledim. şimdiki çocuklar şanslı evet messi, ronaldo falan izliyorlar ama biz hagi izledik beyler. hagi aklıma geldikçe iyi ki 80'ler çocuğuyum diyorum. şimdiki çocuklar da şanslı drogba gibi bir adam gördüler ama asla bizim gibi hissedemeyecekler, üzgünüm onlar adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın