resim
Samet Aybaba
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:Beşiktaş
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 217
    beşiktaş ile ligi 3. olarak tamamlayabilirse bence başarılı kabul edilmesi gereken hoca. çünkü yönettiği takımın kadro kalitesi manuel fernandes'i çıkardığında kasımpaşa ve bursaspor'un net olarak gerisinde, gençlerbirliği ve eskişehirspor ile üç aşağı beş yukarı denk.

    şimdi geleyim asıl söyleyeceğime. ilk sezonunda büyük takım hocası olacak potansiyelden yoksun olduğu emarelerini verdi. fernandes ile yaşadığı sıkıntıları geçtim oğuzhan özyakup denen genç oyuncuyla bile bir dolu futbol dışı sıkıntı yaşadı. ailesiyle papaz oldu vesaire. oyuncuları hele de yıldız diye lanse edilen futbolcuları yönetmek kolay değildir. büyük takım hocası tanımının karşılığı zaten bu konuları iyi idare etmekle ilgili. son demeci şurada: http://www.ligtv.com.tr/...an-istifa-aciklamasi

    ne diyor? "eğer benimle ilgili bir sıkıntısı varsa, o kendi sorunudur. bugün mr çektirmeye gidecek. onun sonucuna göre antrenmana çıkar veya çıkmaz bu benim işim değil. oyuncu kendisini iyi hissederse antrenmana çıkar, hissetmezse çıkmaz. maç da aynı şekilde."

    bu nasıl bir yorum, bu nasıl bir bakış açısı? sen yüksek hedefleri olan bir kulübün teknik direktörüsün ve oyuncunla sorun yaşayıp yaşamadığından haberin yok. benim onunla sorunum yok onun varsa bilemem... bu ne demek? sorun var ama bi bok yapamıyorum elim kolum bağlı demek. büyük takım teknik direktörü bir futbolcu karşısında bu denli acziyet içerisinde olur mu? söyledikleri şuna çıkıyor; sakatım deyip oynamazsa kendisi bilir ben yaptırım uygulayamam. ama ben onun teknik direktörüyüm icabında hocasıyım.

    (bkz: yersen)
App Store'dan indirin Google Play'den alın