resim
Giray Bulak
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:66
Uyruk:Türkiye
  • 23
    mersin idman yurdunun başına geçiş serüveni için;

    --- alıntı ---

    sevgili mersin idman yurdulular , bildiğiniz üzere takımımız ligin 16. haftasında nurullah sağlam ile yollarını ayırmış ve yeni teknik direktör arayışları içerisine girmişti .

    bu süreçte gerçekten kulübümüzün menfaatleri için mücadele eden 1-2 yönetici başta mustafa denizli olmak üzere 2-3 yerli hoca ile daha görüşmelerini sürdürüyordu . hatta mustafa denizli rizespor ile sözleşme imzalaması gerekirken kulübümüzden teklif almış ve bunu değerlendirmek için hem rizespor’dan hem mersin idman yurdu’muzdan süre istemişti . ayrıca mustafa denizli’den olumsuz yanıt gelmesi ve başbakan baskısıyla rizespor’a gitmesi ihtimali üzerine birkaç yerli teknik direktör ile de görüşmeler devam ediyordu . mersin idman yurdu’muz takımımızı ligde tutabilecek teknik direktörü ararken bir anda şok yaşandı ve kulübümüz trabzonspor sportif direktörü giray bulak ile sözleşme imzaladı . peki gündemde dahi olmayan giray bulak nasıl olmuştu da bir anda kulübümüzle sözleşme imzalamıştı ?

    işte bu noktada siyaset yine mersin idman yurdu’muzun kuyusunu kazmıştı . önceki dönem spor bakanı faruk özak zafer çağlayan’ı arayarak hemşerisi giray bulak’ın trabzonspor’da mutsuz olduğunu ve mersin idman yurdu’muza getirilmesini talep etmişti . zafer çağlayan tabiki siyaset arkadaşını kıramamıştı ve bir anda mersin idman yurdu’muzun yeni teknik direktörü giray bulak olmuştu . giray bulak , devre arası yapılan yanlış transferler , hatalı teknik performans ile koca bir enkaz bırakmış ve takımımızın büyük borçlar altına girerek küme düşmesine zemin hazırlamıştı .

    bunu en başlarda açıklamamamızın nedeni ise canımızdan çok sevdiğimiz mersin idman yurdu’muzun zarar görmemesiydi ancak gelinen noktada bu gerçeği tüm mersin idman yurdu sevdalılarının ve kamuoyunun bilmesi gerektiğini düşündük ve sizlerle paylaştık .

    her şey mersin idman yurdu’muz için ..

    --- alıntı ---

    not: açıklama taraftar grubu tarafından yapılmıştır. https://www.facebook.com/...p;hc_location=stream
App Store'dan indirin Google Play'den alın