• 1455
    minimalisturunlerin eksikligi hissedilen magazalar zinciri. benim icin giysi alirken en onemli sey gunluk hayatta giyebilecegim birsey olmasi.

    su urun mesela cok guzel ama... amasi var iste.

    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17586

    amasi su: bunu benim her gun giyebilmem mumkun degil. evde tek basima giydikten sonra da hicbir anlami yok. her gun giyebilmek demek her gun giymek demek degildir. ama ben gs store'dan aldigim urunu giyebilecegim firsatlari takip edebilmek icin kafa yormak zorunda kalmamaliyim.

    oyle urunler olmali ki, bir cok ortamda giyebilmeliyiz. gerektiginde onu ise giderken bile giyebilmeli, rengimizi zerafeti feda etmeden bir sekilde belli edebilmeliyiz. gs store'dan cikti diye bir t-shirt'un uzerindeki gs logosunun at nali buyuklugunde olmasi sart degil. yarisinin sari yarisinin kirmizi olmasi sart degil.

    yanlis anlasilmasin zarif urunler yok demiyorum. var ama cok az. olanlar da cok az sayida uretildigi icin bedenini bulmak neredeyse imkansiz. diger tipteki cafcafli urunleri de cok aldim, ama dikkat ettim giyebilecegim ortam cok az oluyor. oyle olunca da yenisini alirken 2 kere 3 kere dusunuyor insan.

    bakin mesela su siyah t-shirt harika: http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18540

    ama tabii ki tukenmis, bir tek xs, xl, xxl bedenler kalmis. alamazsin.

    su corabi alirim (aldim), sabah hic dusunmeden ayagima giyerim (giyiyorum), her kiyafetimle olur (oluyor): http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5929

    ote yandan su corabi almam ve giymem icin en hafif tabiriyle saglam bir motivasyona ihtiyacim olur: http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=7111

    soylemek istedigimi ne kadar iyi soyledim bilemiyorum ama ozet gecmek gerekirse, yolda yururken karsimdan gelenlere maca gidiyormusum izlenimi vermeyecek urunler istiyorum. uzerinde ataturk rozeti buyuklugunde galatasaray logosu olan duz renkli urunler istiyorum. su anki urunlerin %90'i spora veya maca giderken giyebilecegimiz tarzda. ben yurtdisinda masabasi isi yapan tembel birisi olarak maca 5 ayda bir, spora da ayda bir falan gidebiliyorum. ne zaman giyecegim bunlari?

    urun yelpazesi bizim bunlari gunluk giyecegimiz dusuncesiyle genisletilirse satisin cok artacagini dusunuyorum. bu tip urunler var, ama cesidi ve uretilen urunun sayisi yetersiz malesef.

    cuvalla duz renk t-shirt'lerim, sweatshirt'lerim, kazaklarim var. levis, mavi jeans vs vs'ye paralari yedirecegimize sunlari gs store'dan alabilsek fena mi olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın