resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2390
    düzgün karakterli bir adamdır.

    --- alıntı ---
    g.saray'da yeni sezon öncesinde ilk imza hakan balta’dan gelirken deneyimli oyuncunun imzasının altında ilginç bir transfer hikâyesi bulunuyor. sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki oyuncuya ligin devre arasında, ispanya la liga’dan teklif geldi... kendisini isteyen kulüple en ufak bir görüşmeye izin vermeyen balta, soluğu hemen hocası fatih terim’in yanında aldı ve durumu anlattı.

    terim'e kendisine gelen teklifi açıklayan deneyimli oyuncu, “hocam ilk önce sizinle konuşmak istedim. sözleşmem sezon sonunda bitiyor.

    eğer gelecek planlarınız arasında yoksam teklifi kabul edip gidebilirim. ancak karar sizin. ben g.saray’da kalmak istiyorum. ne yapmalıyım?” diyerek içini döktü.

    200 bin euro zam 

    kurt hoca ise oyuncusuna takımda kalmasını öğütleyerek kendisinin sarı-kırmızılı kadronun önemli bir ismi olduğunu aktardı.

    hakan balta da bu görüşmenin ardından takımda yoluna devam ederken 2007-08 sezonunda sarı-kırmızılılara manisaspor’dan transfer olan milli oyuncu dün de kulübüyle sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

    cimbom'un kaptanlığını da yapan hakan balta, yönetimle yaptığı görüşmede, ücretini bile konuşmadan boş mukaveleye imza atarken bu jesti karşılıksız kalmadı. imzasını atarken kariyerini g.saray’da noktalamak istediğini belirten hakan balta’nın yeni sezonda 200 bin euro zam alacağı da öğrenildi.

    vatan

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın