resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2012
    kaç taneniz olmayan adalete hep küfrettiniz?

    sen ben öğrenci insanız lan. kalıp var artık böyle. öğrenciyiz biz abi.

    şu gün ev tutacak ol, kodaman emlakçıya öğrenciyiz abi dediğin vakit adam siklemez seni. üzerinden para kazanan, sokakta görsen yüzüne tükürmeye tenezzül etmeyeceğin araştırma görevlisi, doktora tezi ayağına derse girmeyip odasında taşak kaşır, sen olmayan adalete söversin. budur lan öğrencilik. öğrenci, cebinde poğaça parası yokken, sigara parası yaratan insandır. bak öğrenci delidir. iddaa'dan üç kuruş para tutturur, kalkar istanbul'a gider dünya gözüyle galatasaray'ını izlemeye. canı ciğeri para kazansın diye bin bir hevesle forma alır, yağda yumurtayı lükse sayar ayın 7'sine kadar. siktir et şimdi lisanslı formayı. bizim kafadan öğrenci sabah çıkar dışarı, kaldırımdaki sergiden 25 kağıda çakma forma düşürür, gecesine heyecandan uyuyamaz. derste sıkılır, arma çizer defterine. kıyamaz defterini ihtiyacı olana vermeye.

    bak kardeş, bu adamın her maç forması hazır lan. bu adama hagi idman yaptırdı lan. bu adam fatih terim'e her gün selam veriyor lan. hoca lan hoca. bizim koca fatih hoca. bu adam şu gün futbolu bıraksa, sülalesine yetecek parası var. senin neyin var? birbirine sokulmuş 20 tane nargile sipsisi.

    ben vasıfsız öğrenciyim, öğrenci gözüyle öttüm. peki aile babası ne yapsın abi? oğlunun hagi aşkını bizim çocukluğumuzdaki gibi fanila arkasına anneye diktirip mutlu mu görünsün, yoksa galatasaray'ını kenara mı atsın?

    daha önce sordum, yine soruyorum. bu adam yıllardır haybeye ekmeğimizi yerken cafercan aksu'nun, mülayim erdem'in günahı neydi de yıllardır o takım senin bu takım benim üç kuruşa sürünüyorlar?

    ulan allah bizim belamızı versin, biz nasıl galatasaraylıyız lan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın