resim
Yekta Kurtuluş
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1320
    dün oynanan maçta (bkz: 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçı) gayet iyi bir performans ortaya koydu. kendisi galiba en çok elazığspor maçlarını seviyor;zira ilk yarıda oynanan maçta da (bkz: 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçı) bence takımın en yararlı oyuncusuydu. o maçta felipe melo'nun penaltı kurtarması sebebiyle, yekta'nın performansı genelde gözardı edilmişti.

    sonuçta her maç rakip elazığspor değil ve yekta'nın bence temel yapması gereken şey kendisini kafaca hazır tutması ve gökhan zan'ı örnek alması. çünkü yekta'nın bu takımda banko ilk 11 oyuncusu olması mümkün değil ama bunun bilincine varıp galatasaray formasının kıymetini bilip , futbola küsmeyip, görev verildiği her an elinden geleni yaparsa galatasaray futbol takımının kadrosunda her zaman yerinin olacağını düşünüyorum. gökhan zan da banko ilk 11 oyuncusu olamaz ama asla küsmüyor , gereksiz hareketlerde bulunmuyor ve görev verilince de elinden geleni yapıyor.

    şu ana kadar gördüğüm kadarıyla yekta'nın da böyle sorun çıkaran ve takıma küsen bir yapısı yok; bu kendisi için çok olumlu bir özellik. umarım bundan sonra da böyle devam eder ve dakika aldığı her maç formasının hakkını sonuna kadar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın