resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1162
    19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçında yaptığı hatayla gol yedirmiş bir diğer hatasıyla golü yedireyazmıştır. yaptığı hataya hiç bir şey demem. bir insan hata yapabilir, eğer her hata yapanı assaydık takımda adam kalmazdı.

    ben şimdiye kadar en az 10 kere dany'nin ilk 11 oyuncusu olmadığını yazmıştım. bunun temel sebebi aşırı riskli oynaması ve pozisyon bilgisinin az olması.

    geçen sene eboue-semih-ujfalusi-hakan balta defans dörtlüsüyle 19 maç mi ne hiç gol yemeden maç bitirdik ve savunmamız bizi şampiyon yapan en büyük etkenlerden birisiydi. bu sene baltadan daha iyi bir performans gösteren riera ve ujfanın yerine dany var. sene başından beri defans en sıkıntılı bölgemiz. her maç, bütün rakiplere karşı inanılmaz pozisyonlar veriyoruz.

    önümüzdeki sene için herkesin dilinde gönlünde iki transfer var öncelikli olarak. birincisi semihin yanına yani dany'nin yerine bir stoper ve rieranın yerine bir sol bek. madem bu kadar iyi neden herkes yerine bir transfer yapılmasını istiyor?

    dany fiziksel olarak iyi bir oyuncu olmasına rağmen bu mental özelliklerle ancak iyi bir yedek olur. fatih terimi dinlemiyorum diyen bir adamın benim gözümde ilk 11'de yeri olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın