resim
Yekta Kurtuluş
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1316
    kendisini beğenirim ve sağ açık veya forvet arkası oynatıldığında performansının daha da yükseleceğinden eminim. 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçında görevini faslasıyla yerine getirdi, bir sürü top kaptı ve güzel paslar verdi. bir de asist yaptı. sadece önemli 2 final pasını veremedi o da yeteneksizliğinden değil maç kondisyonunun iyi olmamasındandı. kendisinin veremediği final pasları gibi burak yılmaz da didier drogba da önemli final paslarını atamadı bugün. yani önemli pasları atamayan bir yekta değildi. takımın genelinde son paslarda bir beceriksizlik vardı. zaten bu son paslardaki beceriksizlik olmasa bugün 7+ olurdu 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçı.

    şimdi sözlükte sağa sola hakaret eden sözde burak yılmaz'ın hakkını savunanlar, daha dün yekta kurtuluş için "bu adam izmirli, galatasaraylı ve atatürkçü ya hemen abartın" gibi saçma sapan yorum yapanlarla aynı kişiler. burak yılmaz'ın formsuz olmadığı ama ona formsuz diyenlerin geri zekalı olduğu iddia ediliyor. aynı şekilde felipe melo'nun da dany'nin de hakkı yeniyormuş.

    felipe melo'nun hakkını en çok savunan kişilerden biri benim. sen sırf birilerine geri zekalı diyebilmek için burak yılmaz'ı isteksiz görünce, isteksiz diyenlere hakaret edebilmek için felipe melo ismini hiç ağzına alma bence. felipe melo'nun hakkının yendiği zamanlar oldu ama bunlar melo'nun gerçekten formsuz olduğu dönemlerde bu formsuzluktan melo'nun sorumlu tutulduğu zamanlardı. bence bu melo'nun suçu değildi ama ortada gerçek bir formsuzluk vardı. ben yine de savundum melo'yu. ama asla melo'nun iyi oynadığı maçlardan sonra hakkının yendiğini görmedim. çünkü bu adam zaten iyi oynadığında sahada bağıra çağıra oynuyor ve ben büyük futbolcuyum diyor. haliyle geri zekalı olmayan herkes melo'nun gelip burada hakkını veriyor zaten.

    sırf birililerine hakaret edebilmek için felipe melo'yu kullanıyorsunuz, yaptığınız populizmin kralıdır. biliyorsunuz ki melo'nun iyi oynadığını hatta çok iyi oynadığını ve çok büyük futbolcu olduğunu farkeden bir sürü insan var.

    ama burada koca bir ama var; bu burak yılmaz'ın bir kaç maçta formsuz olduğu gerçeğini değiştirirmez. bugün maşallah 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçında çok istekliydi burak. her zaman böyle istekli oynasın çıkıp burak'a formsuz diyene zaten millet götüyle güler.

    evet sen gördüğü formsuzluğu eleştiren daha önceden kin beslediğin adamlara, melo ve burak'ın hakkını yediğini iddia ederek rahat rahat geri zekalı diyebiliyorsun. ama daha dün "izmirli, galatasaraylı atatürkçü:(" diye dalga geçmeye çalıştığın yekta kurtuluş'un 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçında uzun zamandır oynamamasına rağmen verdiği mücadeleyi görmezden gelip, en azından emre ve aydın'dan çok daha faydalı bir rotasyon oyuncusu olabileceğini kabullenemezsin. gelip bu damdan özür dilemez hakkını vermezsin. bir futbolcu'nun hakkını yiyen biri varsa o da sensin. sneijder konusunda göt oluşunu sindiremeyip hala çaktırmadan ona laf sokmaya çalışırsın, yekta gibi efendi işini yapmaya çalışan bir adam'a iyi oynadığı bir maçtan sonra gelip tek bir kelime yazmayı geçtim, "izmirli, galatasaraylı, atatürkçü:(" diye dalga geçersin.

    biz sana iki yüzlü desek ceza alırız ama sen rahat rahat millete geri zekalı diyebiliyorsun. moderasyona da helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın