• 14075
    ünal aysal'ın, "fenerbehçe'nin benfica maçlarına davet gelirse giderim" sözleri üzerine bazı galatasaraylılar;

    "ben oldum olası galatasaray ve fenerbahçe camialarının dostluk ilişkilerini olumlu seviyede tutmalarının hem türkiye'ye hem de türk futboluna son derece olumlu etkileri olacağına inana bir kişiyim. dikkatinizi çekerim, her iki ismin galatasaray ve fenerbahçe'nin arkasında toplam olarak 40 milyon insanı vardır. lider seviyesinde olan kişiler, buna büyük bir itina göstermeli ve sportif sonuçlar ne olursa olsun bu dostluk seviyesini her zaman iyi düzeyde tutmaya çalışmalıdırlar. benfica maçı bir uefa avrupa ligi final maçı olsaydı gitmesine centilmenlik örneği olarak tanımlardım ama bu bir yarı final maçıdır ve bence gerekli değildir. başkanın, asıl olarak kadıköy'de fenerbahçe ile yapılacak maça gitmesi önemlidir, hatta yönetim kurulu ile beraber gitmesi doğru bir hareket olacaktır"

    hayri kozak

    -------

    "aysal'ın sözleri benim de hoşuma gitti. özellikle üç büyük kulübümüzün birlikte hareket etmesinde yarar var. daha önce ünal aysal, fenerbahçe forması giyerim demişti, bunu da söylemesi normal. biz, tüm rakiplerimiz ile dost olmak isiyoruz. uefa şampiyonluğunda çoğu fenerbahçeli danimarka'daydı. başkanın bir ön adım atması olumlu. tepkiler olacaktır. eskiye dönüp baktığımız zaman son 15 yılda çok uzaklaştık, camianın önde gelen isimleri bu görevi almalılar. ünal aysal bir adım attı, belki de aziz yıldırım da önümüzde sezon ben de galatasaray'ın bir avrupa maçını seyrederim diyecek."

    turgay kiran

    ----------

    başkan ünal aysal böyle bir adım atarak çok doğru bir adım attı. ben olsam fenerbahçe'den davet gelmeden bile giderdim. aysal, portekiz'e turistlik gezi için gitmeyecek, fenerbahçe ve türk futbolu için çok önemli. bence şu anda galatasaray zaten avrupa'nın en büyük 10 kulübünden biri, bu konuda bir sıkıntımız yok.

    alp yalman

    --------

    "ünal aysal'ın yaklaşımı oldukça doğal, bu durumu büyütmemek gerekir. bu tarz durumlarda yumuşak başlı olmak gerekiyor, rakibinizin başarılarını alkışlamanız lazım, sporun doğasında zaten böyle bir durum söz konusu. önemli olan her zaman rakibinizden daha iyilerini yapabilmektedir. galatasaray camiası daha önce avrupa'da büyük başarılar elde etmiştir, bu yıl da aynı şekilde. bu sebeple ünal aysal'ın fenerbahçe'ye yaklaşımı gayet güzel, medenicedir."

    işin çelebi

    --------

    "bence son derece normal bir şey, ezeli düşmanlar değiliz ezeli rakipleriz. tarihlerine baktığınız zaman bu iki kulüp de yöneticiler her zaman birbirlerinin dostlarıdır. sporun aslı zaten centilmenliktir. spor dostluktur, başka bir meslekte sportmen diye bir terim var mı? galatasaray başkanı ünal aysal son derece güzel bir adım atmıştır"

    doğan hasol
App Store'dan indirin Google Play'den alın