resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 3
    schalke 04 u19 takımında son iki sezondur döktüren müthiş genç. kendisi tam bir joker. sağ bek,stoper , ön libero.. nereye koysan sırıtmıyor, nereye koysan parlıyor. boyu 1.84. bir savunma oyuncusunda modern futbolun gerektirdiği tüm özelliklere sahip. son derece soğukkanlı, bir savunma oyuncusuna nazaran tekniği üst düzey, mücadele azmi tavanda. ve bir savunma oyuncusuna göre ofansif özellikleri olağanın çok çok üstünde iyi.

    geçen sezon (2011-2012) ilk kez yer aldığı schalke 04 u19 takımında 27 maçta sahaya çıktı, 7 gol attı, 5 asist yaptı. 2012-2013 sezonuna fırtına gibi girdi ve şu ana kadar oynadığı 19 maçta 11 gol attı, 4 asist yaptı. sezon arası schalke 04'ün katar kampına alt yapıdan max meyer ve dennis erdmann ile beraber katılan 3 isimden biri idi. resmi olarak son leverkusen maçında ilk kez a takım kadrosunda yer aldı, ancak oynama imkanı bulamadı.

    kaan ayhan, oyunu çift yönlü oynamasının yanında savunmadan oyun kurma konusunda gerçekten yaşından üst düzey bir performans sergiliyor. ayağa attığı isabetli uzun toplar ve oyunu ters yöne açma konusundaki kabiliyeti parmak ısırtıcı. kafa toplarında gerek savunmada gerek hücumda son derece etkili. ve serbest vuruşları enfes kullanıyor. bu sezon attığı 11 golün 5'ini serbest vuruştan kaydetti.
    savunmanın sağında oynayan boşnak asıllı adis ömerbasic ile beraber schalke savunmasının sağını makina gibi işltebilecek potansiyeldeler.

    şu hengamede serdar taşçı , ömer toprak adını konuştuğumuz kadar dortmundlu koray günter ile beraber kaan ayhan'ı konuşup getirmenin bir yolunu bulsak fevkalade olurdu. kaan'ın son dakikalarda attığı 2 golle takımına 3 puan kazandırdığı video şurada : http://yetenekliturkfutbolcu.de.tl/.../11-Mart-2013_3.htm (aynı videonun ilk maçında bayer leverkusenli sinan bakış ve kemal rüzgar'ın da golleri izlenebilir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın