resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1025
    kadronda en kötü forvetin burak'tır, yeterince alternatifin vardır, yabancı kontenjanı kalkmıştır, gelirlerin katlanmıştır, 4 forvetini istediğin memleketten ve kaliteli oyunculardan oluşturma imkanına sahipsindir dolayısıyla para senin için hiç dert değildir... işte o zaman kendisinin istenmemesini anlarım. aksi halde mümkün değil.

    çok mu bayılıyorum futboluna hayır. eksiği çok. kafaya çıkışları büyük problem mesela. topun gelişinden hep 1 saniye önce zıplıyor. nedenini anlamış değilim. önü boş vursa gol olacak yan pası tercih edebiliyor. net bir striker olmadığını zaten bir çok kez gösterdi.

    ama... bu adam istikrardır. kariyerinde kolay kolay 12-13 golün altına inmemiştir. en olmayacak toplara bile koşar, basar, saldırır. 7-8 ciğere sahiptir. 80. dakikada girer 10 dakikada rakip stoperlerin yorgunluğuna yorgunluk eklenir. yerli ve kaprissiz bir oyuncu olmasına hiç girmiyorum bile. umarım galatasaray kariyeri yapılacak güzel bir sözleşmeyle devam eder. umut'tan daha alacağımız çok katkı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın