• 14035
    kamuoyunda maalesef ki böyle bir kanı oluşturuluyor. ama biz bunların hiçbirine ne inanıyoruz ne de itibar etmek istiyoruz. çizdiğimiz vizyon ile emin adımlarla tüm camia olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. biz galatasaray olarak farklı kültür ve okuluz. ama bazı beyinlerde, bizim önümüze set çekmek varsa, nasıl çekmek isterseniz isteyin biz o duvarları aşıp zafere ulaşacak bir camiayız. 5 hafta sonra kupayı kaldırdığımızda, iki dönemde de yeni bir yönetici olarak konuşacağım.

    bizde futbol konusu sayın ali dürüst’ün kontrolündedir abdurrahim albayrak’la birlikte futbolun başındadır. terim ve futbolcularla uyum içinde bir birliktedirler. böyle bir problem asla söz konusu değildir. bunu ön plana çıkartanlar aysal başkanın elde ettiği başarıları, başkalarının elde edemeyeceğini görüyorlar. mütavazi kişiliğinden ötürü hazmedemiyor ve bunları çıkartıyorlar. yönetim kurulu ile hocanın karşılıklı hiçbir problemi yoktur.

    bugün hangi noktaya giderseniz gidin, türkiye ve futbol dediğinizde insanlar galatasaray diyorsa, bu sizin marka değerinizi gösteriyordur. herkes bugün oynadığınız müsabakanın verdiği zevkten bahsediyor. ayrıca avrupalı dostlarımız ‘drogba ve sneijder gibi markaları kazandırdınız’ diyorlar, bu takviyeler ile önemli zaferleri türkiye’ye getirip, 72 milyon vatandaşımızı yine aynı şekilde sokağa dökmek istiyoruz.

    ekşioğlu’nu iyi tanıyorum ama sözlerini de şokla izledim. galatasaray’ı sevmiyorum çünkü kıskanıyorum diyor aslında sözlerinde. az önce de belirttiğim gibi, tff’de, tüm yönetim kurullarında, türkiye’de spor kulübü yöneticileri artık yöneten olduklarının, yönetilen olmadıklarının farkında olsunlar. konuşmalarının milyonlarca insanı bağladığını unutmasınlar. yemen ekşioğlu’na da diyorum ki; ‘biz ne kadar başarılı bir yolda gidiyoruz ki, artık bizi kıskanmasınlar, bizi incelesinler kurumsallaşma ve tesisleşme anlamında yaptıklarımızı. inşallah bir gün kıskandıkları galatasaray’ın seviyesine gelirler.

    emir sarıgül
App Store'dan indirin Google Play'den alın