• 49
    beni, aynı renklere gönül verdiğim insanlara sırf bir futbolcumuzu eleştirdikleri için onlara ibne demekle itham etmiş başka bir arkadaşım.

    keşke beni böyle bir şeyle itham etmeden önce özel mesajla bir sorsaydı entry'mde ne demek istediğimi. ben de özel mesajla açıklardım aslında ancak başka bu şekilde anlayan varsa yanlış anlaşılmaları gidermek adına buradan yazıyorum.

    önce entry'i buraya yazıyorum:

    --- alıntı ---

    sadece kendisini çekemeyen ibnelerin yüzüne değil, galatasaray'ı çekemeyen ibnelerin de yüzüne tükürdüğü gün galatasaray tarihi'ndeki anlamına ayrı bir boyut katacaktır.

    ooooooooo kral hakan şükür! cimbom'u çekemeyen ibnelerin yüzüne tükür!

    --- alıntı ---

    birincisi; güzel bir üslupla kendi içinde tutarlı ve mantıklı bir düşüncesini dile getiren insanlara sırf düşündüklerinden dolayı ibne demedim, demem de. hele ki bu insan benim gibi galatasaraylı ise ve aynı ortamda yazıyorsak.

    "ooooooooo! kral hakan şükür! seni çekemeyen ibnelerin suratına tükür!" lafındaki "çekemeyen ibneler"'den kastettiğim camia dışındakilerdir. yıllarca ebelerine atlamasına rağmen ona sürekli şaban diyenleredir. sürekli galatasaray ile uğraşanlaradır. kim olduğunu siz anladınız.

    ikincisi mevcut entry'mde zaten ben de hakan şükür'ü eleştirmişim galatasaray'ın haklarını çiğnemeye çalışan insanlara karşı doğruları söylemediği için. medyada galatasaray'ı sürekli doğramak isteyenler varken doğruları net bir şekilde söylemediği için eleştirmişim ve bu şekilde doğruları açıkça dile getirdiği zaman galatasaray tarihi'ndeki anlamına ayrı bir boyut katacağını söylemişim. saha içinde kazandığı efsane lakabını saha dışında yaptıklarıyla perçinlerse daha büyük bir efsane olacağını söylemişim.

    ve kraldan çok kralcı olmakla suçlanıyorum.

    arkadaşım, sen o entry'i silme. yoksa benim bu yazdıklarım havada kalacak.

    ben de aynı sebepten eleştirdim kralı. galatasaray'ı çekemeyen ibnelerin de suratına tükürdüğü gün hakan şükür çok daha büyük bir efsane olacak bu taraftarın gözünde.

    herkese selamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın