• 1139
    bugünden itibaren * isterse bütün maçlarını gerçekten oynayarak hakkıyla kazansın, yine de asla helal olsun demeyeceğim takımdır. sadece ben mi? sanıyorum yalnızca fenerbahçe şampiyonluk iddiasını sürdürebilsin diye, golü sayılmayan, faulleri verilmeyen, olmayan pozisyonlarda faul verilen anadolu takımları ve taraftarları da helal olsun demeyecekler, aksine haram olsun diyecekler. tekrar söylüyorum, isterse son maçları gerçekten hakkıyla kazansın, bugüne kadar hakkı olmadan aldığı tüm puanlarla, şampiyon olmayı asla hak etmediğini ortaya koymuştur.

    bu takıma ancak, hak ettiği ligde oynarken, alnının teriyle aldığı puanlardan sonra helal olsun derim. eğer şike davalarından sonra fenerbahçe hak ettiği alt lige düşürülmüş, feneri kollayan hakemlere ve üst düzey kuruluşlara da gerekli ayar verilmiş olsaydı, bakın o zaman gerçekten, fenerbahçe'nin alnının teriyle 1. lige yükselme çabalarına helal olsun derdim.

    olmaz ya hani, olursa bile, şampiyon oldukları takdirde ne teknik direktörlerinin, ne başkanlarının ne de futbolcularından bir tanesinin bile, "doya doya kutlayın, bu şampiyonluk bize anamızın ak sütü gibi helaldir" diyemeyecekleri takımdır. çok yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın