resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1498
    gördüğüm en yeteneksiz stoperlerden biri. bu adama pique muamelesi yapılmasına deli olmaktayım. gerekçe de şu, yedek kalmayı sorun etmiyor forma verilince sahaya çıkıp elinden gelen her şeyi yapıyor... ulan görevinin tanımı zaten bu değil mi? hadi kariyeri başarılarla dolu yıldız bir oyuncudan bahsetsen derim ki yedek kalmayı sorun eder. şimdi bakıyorum galatasaray adamın kariyerinin zirve noktası. galatasaray'a en formda olduğu dönemde mi gelmiş? hayır. öyle ki gökhan zan transferinden sonra bizle dalga geçen bir sürü beşiktaşlı tanıyorum. ün yaptığı en önemli konu omzundan geçirdiği sakatlıklardı zaten.

    kendisinin ilk geldiği dönemde yani az buçuk isim yapmış herkesin kulüpten içeri girebildiği o karanlık yıllarda beşiktaş orijinli serdar özkan da transfer edildi bu kulübe. ikisinin akıbetinin bu kadar farklı olmasının en önemli sebebi gökhan'ın savunmacı olması ve takımda mantıken 3 tane yabancı stoper bulunduramıyor olmamız. bu kadar basit. galatasaray kalitesinde bir oyuncu değil kesinlikle. hiçbir zaman da olmadı. yapması gereken şeyi yaptığı için övülmesine gerek yok yani. adam türkiye'nin en iyi oyuncularının bulunduğu, türkiye'nin en iyi takımında oynuyor. şampiyonlar ligi maçına çıkıyor ki başka bir takımda şunu yaşama ihtimali bile yok. bak düşük ihtimal demiyorum öyle bi olay yok yani mümkün değil.

    hata yapmayan garantici bi stoper olsa yine lafım yok ama 6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçında saçma sapan bir pasla rakibi pozisyona sokan da o pozisyonun devamında muslera'nın rahatça alacağı topu kafasıyla aşırtıp rakibe asist yapan da. şu adama yüzyılın profesyoneli yakıştırması yapmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın