• 24
    bu olayı bile meşrulaştırmaya , zor durumdaki bir kulübe iyi niyetli bir bağış gibi göstermeye başlamış insanlar. kim ne derse desin bu olay baştan aşağı etik dışı ve kabul edilemez.

    bir kere nihat özdemir'in bu bağışı galatasaray maçından hemen önce yapması şüphe çekici ve hatta neredeyse itiraf gibi bir şey. neticede elazığspor'un mali krizi 4 gün önce başlamadı. ayrıca bu yardımın resmi siteden açıklanması * yani kamuoyuna duyurulması ayrı bir baskı sebebi. şimdi elazığspor takımı o maçta nihat özdemir'in hislerine tercüman olmak için , vefa borcu mantığıyla hareket edecek. bunun yasaklanmış olan teşvik priminden tek farkı daha büyük bir baskı unsuru olması. neticede siz bütün bir halkın bilgisi dahilinde karşısınızdaki insana bir vefa örneği gösteriyorsunuz ve o da size bütün halkın önünde teşekkür etmek isteyecektir.

    tabi bütün bunlar bir gerekçe ya da mazeret değil. galatasaray , şampiyonluk yarışı veriyorsa rakibi elazığspor'u tt arena'da yenmek zorunda. örneğin ben teşvik priminde primi alan takımı daha suçlu bulurum çünkü bir takım rakibini yenebilecek bir potansiyeli varsa ve bunu kullanmıyorsa zaten doğru bir hareket yapmıyor demektir.

    neticede o maçta galatasaray'ın kazanması gerekliliği kadar açık olan şey ise nihat özdemir'in savunulacak bir hareket yapmadığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın