• 5
    (bkz: wesley sneijder/#1223648)

    diye buyurmuş arkadaşımız. kendisine bir kaç sözüm var.

    kendisinin ilgili entryde koruduğu adam (bkz: t a a r a b t) wesley sneijder'in fiziksel olarak hazır olmamasından faydalanarak, ilk fırsatta dikkat çekmek için veya sırf herhangi bir nedenden dolayı futbolcumuza gıcık olduğu için, hatta sneijder bu kondisyon eksikliğine rağmen orduspor maçında çok kritik bir gol atmış ve hazır olmadan oynadığı bir kaç maçta bir çok etkili pas verip kalitesini göstermişken çıkıp sneijder'i mahmut tekdemir ve cladion duro ile aynı cümlede kullanıyor.

    bu sözlükte sneijder'in transferine çok sevinip, sneijder'in galatasaray'a büyük başarılar getirecek bir potansiyele sahip olduğunu bilen ve bu yüzden heyecanlanan bir çok adamın elbette içine oturdu bu sözler. rakip takım taraftarları bile adamın adını duyunca heyecanlanıyor ve ayakları titriyorsa ve sen gelip fırsatçılık yapıp çaktırmadan bu adamı itin götüne sokma çabasına girersen bu adamın kendini gösterdiği maçlardan sonra senin bu sözlerini gelip defalarca yüzüne vururlar. yani neymiş güzel kardeşim, bir futbolcu hakkında yorum yapacaksan hele ki bu futbolcu galatasaray camiasında umut veren potansiyelli bir yıldızsa ve adı wesley sneijder'se biraz daha bekleyip daha dikkatli konuşacaksın. yoksa göt olursun, göt olunca da göte göt diyen bir sürü insan çıkar. bu da kimsenin zoruna gitmemeli, gör olan dışında.

    son olarak lion in the cage arkadaşımızın aynı entry'de t a a r a b t'ı savunurken melo konusunda söylediği sözlerin de hiç bir dayanağı yok. sözde sneijder başlığına gelip ettiği sözleri t a a r a b t'ın yüzüne vuran kişiler melo konusunda sessiz kalıp melo'yu savunmuyormuş.

    (bkz: felipe melo/#1215619)

    (bkz: felipe melo/#1217997)

    (bkz: felipe melo/#1220639)

    demek ki neymiş hem sneijder konusunda t a a r a b t'ı eleştiren hem de felipe melo'nun da haksızlığa uğradığını görüp onu savunan kişiler de varmış.

    son olarak şunu da hatırlatayım kendisine, gerçek galatasaray taraftarı sadece sneijder değil yeteneksiz de olsa armasını satmayan hırslı futbolcularına ve teknik direktörüne sahip çıkan adamdır. çıkıp eleştirebilirsin ama bu eleştirinin yeri, zamanı ve üslubu çok önemlidir. seni diğer takım taraftarlarından ayıran da bu özelliktir. bunu yapmayan kimse elbette tepki çeker, bu tepkiye de katlanmak zorunda. zorla korumaya çalışmayalım kimseyi. iyi niyetliyse amenna ama iyi niyet göremiyorum ben t a a r a b t'ın benzetmelerinde.

    saygılar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın