resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3276
    şahsi fikrime göre şampiyonlar ligi 2012-2013 sezonu çeyrek finalinde eşleştiğimiz real madrid'e karşı yapmış olduğumuz her 2 maç da kendisi üzerinde kötü etkiler bırakmıştır. ilk maçta medya tarafından sürekli karşı karşıya getirildiği, istatistik olarak da yarışmakta olduğu cristiano ronaldo'ya nazaran çok daha etkisiz kalmış, dahası haksız bir sarı kart görerek ikinci maçta da cezalı duruma düşmüştür. ikinci maçtaki efsane galibiyeti de tribünden izlemek zorunda kalmıştır.

    bence bu iki maça yönelik kendisinin çok daha başka hayalleri vardı. bunların ihtimalini bile pisi pisine kaybedince haliyle morali çok bozuldu görüşündeyim. toparlanması fazla sürmez ama aradan geçen şu birkaç günde kafasının bozuk olmasına ben şahsen hak veriyorum. takım olarak çok şanlı ve güzel bir şekilde devler ligine veda ettik ama turnuvaya damga vuran isimlerden, ek olarak gösterdiği beklenmeyen performans ile hepimizi şaşırtmış ve sevindirmiş olan burak yılmaz kendisinin hiçbir suçu olmasa da cidden silik ve tam bir hayal kırıklığı şeklinde turnuvayı tamamladı. hırslı ve her zaman daha fazlasını yapmak isteyen bir oyuncu için fazlaca üzücü ve sönüktü.

    görüyorum ki kimse kendisine bu açıdan yaklaşmamış ve eleştiriliyor fakat bahsettiğim durum göz ardı ediliyor galiba... kesinlikle keyfi bir moral bozukluğu değil bence bu.

    umarım 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçına kadar bu karamsar psikolojiyi kafasından tamamen atmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın