• 1128
    buraya kadar kim ne derse desin hakederek gelmişlerdir. şimdi karşılaştıkları takımlar çok zayıftı falan fisman diye bahane uydurmamak lazım. ne kadar güçsüz rakiplerle oynasalar da disipilini elden bırakmadan oynadılar. bu ciddiyetleri de onları buraya kadar getirdi.

    bizim sözlük çok garip. adamlar futbol oynamadan gelmiş buralara,şansmış balmış... ulan teres hiç mi euro 2004 yunanistan'ını izlemedin! adamlar defans yaparak kupayı aldı hem de finalde favori portekiz'i yenerek. bunun adı kaos futbolu. kilit noktası sert savunma; rastgele, doğaçlama hücum. tek kural kuralsızlık. şimdi sen bu oyundan zevk almıyosun diye adam sonuç aldığı taktikten vaz mı geçsin? oynanan oyun bence de kötü ama ortaya konan mücadele fenerbahçe açısından üst düzey. adamların cepheden gol yeme ihtimali yok, ceza sahasına top sokmuyorlar. bu da bir taktik, futbolun içersinde mevcut olan bir şey. ayrıca da herkes böyle oynayamaz. bu oyun sisteminin çağ dışı, ilkel olduğunu söyleyen mou'nun barca'yı inter ile elemesine de laf eden adamdır.

    velhasılı buraya kadar bileklerinin hakkıyla gelmişlerdir. kupayı da alırlarsa alsınlardır. umrumuzda olmaması gerekendir. ne yani bir de fener'i kıskanacaksanız kendinizi en yakın foseptik çukuruna atabilirsiniz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın