• 2
    videoyu yapan arkadaş pek bir amatörmüş. bari 2-3 maçın görüntülerini koy di mi? koymuş lazio'ya kendi evlerindeki attığı golleri. masturbasyon yapıyor kendi çapında.

    bu fenerlilerin - sağduyulu olanlarını tenzih ediyorum- anlama kapasitesinde fenerbahçelilikleriyle ters orantılı bir durum var. sadece kendilerinin kurtuluş savaşı'nda aktif rol aldıkların savunuyorlar. ingiliz paşaları eğlendirmek için maç yapan sen değil misin? mustafa kemal'e suikast düzenleyip başarısız olan senin başkanın değil mi? galatasaray lisesinden, istanbul lisesinden, tıbbiyelilerden herkes gitti o savaşa şerefsiz!

    iğrençsiniz lan. o zamanın şartları bambaşkaydı at kafaları. insanlar ölüyordu vatanları için. aman aileme, vatanıma bir şey olmasın diye. emperyalistlerin çeliklerine karşı yürekleriyle savaştılar. orda kimse fenerli, galatasaraylı kimliğiyle değil halk kimliğiyle savaştı. anadolu halkının yetişmiş elemanlarının hepsi o zamanki savaşlarda canını verdi. sporcular gitti, kan gölü oldu anadolu ve tüm dünya. şimdi sen futbolcum araba çalıp mustafa kemal'e hediye verdi diye bizden büyükmüşün ya oksijen israfısın lan. senin kafana tüküreyim.

    herkes senin yıkılmanı istiyor. çünkü sen cumhuriyetin yılmaz bekçisisin. sen temel direğisin bu ülke sporunun. ergenliğin bu kadarı. dünya sizin etrafınızda dönmüyor lan. farkında değilsiniz ama çok da önemli değilsiniz. siz çarkın bir dişlisisiniz. fazlası değil.

    mesele galatasaraylı, fenerbahçeli olmak mıydı o zamanlar? şehit düşmüş insanlar üzerinden siyaset yapmak ne iğrenç bir şey. takımın da senin olsun kupan da senin olsun. yeter ki gölge etme arkadaş. en büyük sensin ama sus ve siktir git kendinden daha fazla nefret ettirmeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın