• 84
    sevdiğim ve dinlediğim yorumcu.
    başıma bir şey gelmeyecekse demeyeceğim. ne gelirse gelsin. zira fener’in emeğine saygı duyduğumuz için siktir çekti sözlükteki abilerimiz. kura balı var evet dedik, güçsüz rakipler evet dedik ama onların emeklerini çöpe atmaya gerek yok, gazoz ligi demeye de gerek yok deyince siktir ettiler.
    mehmet ayan, ben ve benim gibi birçok polyanna seyircinin, hala bir şeylerin iyiye gidebileceğine inanan seyircilerin program yapan türüdür.
    ben anlamıyorum arkadaş herkes mi fazlasıyla testesteron salgılıyor, herkes sikecek. birini görüyorum yok pfdk’yı sikeyim, diğeri feneri sikeyim, suikastçisi optimistleri siker, taarabt’ı sneijder’ı alan zihniyeti siker ben anlayamadım. verin de omzumuza yatırıp sevelim o kadar çalışıyorsa sizin alet?
    yok yani, olamaz değil mi? kibar, naif olmak? hataların üstünü örtmek, geçmişi biraz da olsa unutabilmek?
    hayır öyle bir algı oluştu ki artık, fenerin tescilli şikeci olduğunu hepimiz biliyoruz ve kabullenmişiz ama fener’in lehine en ufak bir iyimser yorumda ama onlar şikeci.
    ne fark var birisi bana anlatsın. gerçekten aklı başında olan birisi bizim fenerbahçe taraftarının zihniyeti ile bizim taraftarımızın arasındaki zihniyeti anlatsın. hiç alakasız yerlerden 6-0’a konu bağlayanlar ile uefa’da ilerleyen adamların tc’de yaptıkları şikeyi söyleyen adamın farkının ne olduğunu söyleyiversin.
    küme düşmeleri gerekirken bile uefada yol almalarının ironik olduğunun hepimiz farkındayız fakat, işin saha kısmına bakarsak ki, gerçekten yönetim kısmını önemsemiyorum bence başarılılar. yani burada başarılı sayılan sahadaki kuyt, webo, sow, salih, volkan, ziegler, aykut kocaman. fenerin yönetimi bizi neden ilgilendirsin ki? bizim hocamız değil miydi zamanında ‘’gerekirse hakemi de yeneceksin’’ diye futbolcu öğütleyen? sana haksızlık yapılınca çık hakemi de yen. zaten ordu ve mersin maçlarında bunu başardın. federasyon ve fener yönetimi neden umurunda ki hala anlayabilmiş değilim.
    mehmet ayan ben ve benim gibi bir sürü ‘’çekirdekçi, elitist, at gözlüklü, polyanna’’ taraftarın dinlediği ve dinlemeyi sevdiği bir adam.
    buraya kadar hiç sorun yok. sorun şurada, siz sevmediğinizi söyleyince galatasaraylı, ben sevdiğimi söyleyince fener aşığı ve yalakası oluyorum. aradaki ince fark tam olarak bu sanırım.

    bu sabah anlattıklarının içi de burada yazılan birçok şeyden daha doluydu. doğru da olsa yanlış da olsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın