• 33
    serie a'nın son 5 yılda ne kadar içler acısı duruma geldiğini gösteren maç. sanırsın ki fenerbahçe, belçika ikinci lig takımlarından biriyle oynuyor. takım arkadaşının topu nereye atacağını kestiremeyen futbolcular, her aldığı topu aciz bir şut ile kaleye gönderen hücum oyuncuları, basit bir duran top organizasyonunu beceremeyen orta sahalar vs. say say bitmez. italyan futbolu bitme noktasına gelmiş, haberleri yok.

    maça dönecek olursak lazio biraz önde basınca fenerbahçe'nin deliler gibi kapandığını görüyoruz. lazio kazanmak istiyorsa eğer ikinci yarıya, kozak-klose değişikliği ile başlamalı. kozak resmen pimi çekilmiş bomba. egemen'e salladığı son tekme ile birlikte, ilk yarının sonunda ikinci sarıdan kırmızıyı görmesi gerekirdi. ayrıca maç içinde çok etkisiz kalıyor. biraz risk alarak ederson isimli arkadaşı fenerbahçe savunmasına daha yakın oynatmaları gerekiyor. orta sahaya çok yakın oynuyor adam. sanki ön liberoymuş gibi.

    petkoviç gol yememeye dayalı bir futbol oynatıyor tamam, ama bu anlayışla fenere gol atamayacağı aşikar. yerinde olsam biraz daha risk almayı denerdim. dediğim gibi önde basan takımlara karşı fenerbahçe inanılaz derecede bocalıyor. klose gibi sürekli hareket eden, bitiriciliği güçlü bir golcü ile birşeyler yapabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın