resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2857
    sanıyorum son oynanan lig maçındaki (bkz: 6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçı) inanılmaz kötü ve daha da üzücü olanı hırssız ve laubali oyunu bizler gibi imparatoru da deli etmiş ki son oynadığımız maçta (bkz: 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı) hocamız uzun zaman sonra kendisini ilk 18'e bile almadı; onun yerine bir süredir kadroya almadığı aydın yılmaz'ı yedek olarak bekletti.

    altyapımızdan çıktığı için tabi ki kredisi çok fazla emre'nin, yanında dünyanın en iyi hocası var ve en önemlisi de bu hoca ona inanıyor, onu tutuyor. ama büyük takımda var olabilmenin ne kadar zor ve değerli olduğunu çok daha iyi idrak etmesi lazım emre'nin. hocanın son hareketi yani onu kadroya bile almaması , umarım kendisi için ciddi bir uyarı vazifesi görür. çünkü öyle sanıyorum ki böyle ciddi bir uyarıya çok ihtiyacı var , hem fiziksel olarak kuvvetlenmeli hem de bu takımda oynayabilmek için sadece yeteneğin değil aynı zamanda hırsın , çalışma isteğinin gerekli olduğunu, laubali oyuna yer olmadığını iyice öğrenmeli.

    bu taraftar kötü oyuna hemen kızmaz bir süre sabreder ama vurdumduymaz oyuna asla tahammül göstermez. umarım emre çolak da bunların farkına varır çok geç olmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın