• 294
    turun ilk maçından sonra (bkz: 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı) "bu maçın skoru ne olursa olsun üzülmeyeceğim demiştim ama hakemin maçı katletmesi nedeniyle böyle bir skor oluştuğu için üzüldüm" demiştim.

    bu maçtan önce de yine, aslanlarımız buraya kadar geldiği için helal olsun deyip sonuç ne olursa olsun üzülmeyeceğim dedim. ama ilk maçta 3-0 yenilmişsin, bir de ilk yarı 1-0 bitmiş. ve karşındaki takım real madrid ve biz o takımı ikinci yarıda bu tur gidebilir korkusuna sürükledik ya böyle müthiş bir geri dönüş hikayesine bu kadar yaklaşmışken imza atamayışımıza üzüldüm be sözlük.

    ama şimdi o hüzün yerini gurura ve gelecek için daha fazla umuda bıraktı. gururluyum çünkü real madrid'e karşı taraftarımız 4 4 4 diye bağırdı ve maçı izleyen herkes ne kadar güçlü ve karakterli bir takım olduğumuzu gördü. daha fazla umutluyum çünkü bu takım inanılmaz iyi yolda, yeter ki hocamıza camia olarak sahip çıkalım; bence en önemli konu bu , çünkü tüm kalbimle inanıyorum ki her anlamda desteklenen bir fatih terim ile bu takımın asla sırtı yere gelmez ; bir yere gelecek birşey olursa o da sadece koleksiyonumuza gelecek olan şampiyonlar ligi kupası olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın