• 289
    --- alıntı ---

    bild: galatasaray-real madrid 3:2!
    real madrid ikinci yarı gösterdiği kötü performans ile yari finali az kalsın zora sokuyordu. real madrid mağlubiyete rağmen ilk maçtaki 3:0'lık galibiyet sayesinde şampiyonlar liginde adını yari finale yazdırdı.

    kicker: galatasaray mucizeyi kaçırdı!
    ilk maçta real madrid'e mağlup olan galatasaray, istanbul'daki rövanşta elde ettiği 3:2'lik galibiyete rağmen mucizeyi kaçırdı.

    the sun: galatasaray 3 real madrid 2
    cristiano ronaldo ikinci golü ile muhteşem didier drogba'lı galatasaray'ın inanilmaz dönüşünü yerle bir etti.

    the guardian: galatasaray-real madrid 3:2
    real madrid galatasaray'ın ikinci yarıda yaşadığı yükselişe rağmen kendisini yarı finale kurtardı.

    marca: galatasaray-real madrid 3:2, real madrid cehennem ile flört etti! kötü bir ikinci yarı'ya rağmen beyazlar yarı finalde. cristiano galatasaray'a fazla geldi.

    as: galatasaray-real madrid 3:2, büyük cristiano ve korku!
    real madrid cristiano ronaldo'nun golü ile öne geçti. korkutuçu bir ikinci yarıda eboue, sneijder ve drogba'nın golleri ile endişelendi ama cristiano'nun ikinci golü ile tur geldi.

    l'equipe: real sallandı ama tur atladı!
    real madrid ilk maçta elde ettiği 3:0'lık galibiyet sonrası istanbul'daki formalite maçında mücadele eden bir galatasaray'ı karşısında buldu ve 3:2 mağlup oldu. real madrid cristiano'nun açılış ve kapanış golleri ile tur atladı.

    la gazzetta dello sport: ispanyollar yarı finalde! drogba ve sneijder real'i korkuttu!
    türkler 3:2 galip geldi ama ispanyollar ronaldo sayesinde devam. galatasaray eboue, sneijder ve drogba ile bulduğu goller sonrası umutlandı ama cr7 golü ile mucizeye izin vermedi.

    tuttosport: istanbul'da ronaldo açılış ve kapanışı yaptı!
    galatasaray eboue, sneijder ve drogba'nın attığı goller ile maçı 3:2 kazandı ama bu sonuç tur için yeterli olmadı.

    de telegraaf: galatasaray real madrid'i korkuttu!
    wesley sneijder'lı galatasaray'ın şampiyonlar ligi ümiti sona erdi. türkler ilk yarı kendilerine yakışmayacak bir futbol sergilemesine rağmen ikinci yarıda muhteşem bir dönüşe imza attılar ve real madrid'i 3:2 mağlup ettiler. galatasaray biraz olsun real madrid galibiyeti ile taraftarlarına sevinç yaşattı. sneijder nihayet kendisinden beklenen futbolu oynadı ve iyi performansını bir gol ve bir asist ile süsledi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın