resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3040
    galatasaray'ı bölmek için kullanılan planlardan biridir. basının eline koz gecti sallıyorlarda sallıyorlar . siz de saf gibi bu tuzaga düşüyorsunuz. daha önce göt olmadı mı bu basın. yine cıkarmadılar mı aynı sorunu. ulan su basındaki kafasızlar kadar akıllı olsanız simdiye tüm camia bütünleşmiş sampiyonlugu ilan etmistik. azıcık kullanın arkadas şu kafayı. bir düşünün bu camia nasıl bölünür. bir düşünün amk ya.

    bu camianın gelmis gecmiş en iyi baskanlarından birisi ve en iyi teknik direktörü var. 2si birleşince sampiyonlar ligi olsun lig olsun alıp basımızı gidiyoruz digerleri kendi şike bataklıgında boguluyor. medya napacak? telegolculer ne yapacak ? aziz baskan ne emirler verek ? ulan tabiki aralarında sorun varmıs gibi gösterecek ki camia ' fatih terimciler ve ünal aysalcılar ' olarak ikiye ayrılsın en azından birisi gitsin bütünlük bozulsun istiyorlar ama siz napıyorsunuz. aman baskan boyle dediyse olmaz aman fatih terim boyle yaptıysa olmaz. bir kez olsun düşmeyin su katakulliye. yok baskan federasyona gitmis klübe ceza vermeyin terime verin demiş yok fatih terim eleman denildigi için zaten sene sonu ayrılacakmıs. ulan daha 2 gün once demedi mi fatih hoca cıkıp '' seneye de burdayım yapacak işimiz var ' diye. boyle taraftar oldugu sürece bu medyaya cok iş çıkar. he hiç mi sorun olmaz aralarında. olur neden olmasın. ben abimle bile anlasamıyorum bazen. ülkenin en büyük camiasını yönetmek kolay değildir tabiki sorunlar olacak.

    siz devam edin her sallayana inanmaya. klübü bölmeye calısıyorlar ama her gazete baslıgına her habere inanıyorsunuz ben böyle iş görmedim. inanın lan azıcık baslanınıza, teknik direktörünüze. bu klübe fatih terimi getiren ünal aysal degil mi ? bilmiyormuydu boyle tavırlarını. ilk defa mı yapıyor hoca. her yerde aralarında sorun var gibi gösteriliyor ki sonunda insanlar da sorun olduguna inansın. simdiye kadar planları cok güzel işliyor. devam edin aslanlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın