• 1023
    arkadaşlarının gözünden bir taraftarın dramı;

    ah be gs1905gd be, sen ne çektin yavrum! galatasaray takımını göreceğim diye karşılamalara gittin de oteli bile bulamadın be yavrum! sonra buldun da ne oldu görebildin mi hayır! otel kapılarında yattın be yavrum görebilmek için yattın da bir su verenin olmadı be yavrum. sesimi duyuracağım diye bağırıp durdun sesin gitti de takım oyuncuları suratına perde çekti be yavrum. twitterdan yazdın da seni takmadılar bile be yavrum!
    ah gs1905gd ah sen ne çektin be yavrum! bir imzalı forma için sen ne çektin! iki aydır o formayı bekliyorsun be yavrum bekliyorsun da geleceği yok. arkadaşına almaya çalıştığın forma seninkinden önce gelecek be yavrum! o formanın durumunu her sorduğunda aynı hikayeyi dinledin be yavrum. artık dinlemekten yoruldun diye soramıyorsun bile be yavrum beynin sulandı sen ne çektin!
    ah be gs1905gd sen ne çektin! ayağın sakat olduğu halde real madrid maçına gittin be yavrum. maça ilk sen gittin, son sen çıktın. çıktın da ne oldu 3-0 yenildiler be yavrum.
    ah be gs1905gd be sen ne çektin be yavrum! bir maçı izleyebilmek için bütün siteleri tek tek denedin be yavrum, tv kanallarında aradın da bulamadın. sonra son çare radyodan dinlemek istedin onda da ilk dk dan gol yedin be yavrum!
    ah be gs1905gd be sen ne çektin be yavrum! burak diye diye gezip forma beklerken fbli hocanda burak imzalı forma olduğunu öğrendin be yavrum. takımın dişçisi olacağım diye gezerken o hocanın burak’ın babasının tedavisini yaptığını öğrendin! üstelik aynı gün bileğinden hiç çıkarmadığın galatasaray bilekliğin koptu bir de bilekliksiz kaldın be yavrum. ah be yavrum sen ne çektin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın