resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2862
    gelmeden önce, transferi gündemdeyken defalarca söylendi. kendisinden bu sene fazla bir şey beklemeyin, ama gelirse seneye oturup sneijder'i izleyin diye. farklı bir ülkeye 4 ay aradan sonra futbol oynamaya gelmiş bir adam söz konusu. 4 aydır ayağına top değmemiş bir adam. saha içinde bu eksikliğini bilip, elinden geldiğince hata yapmamaya ve bu sebepten dolayı basit oynamaya çalışıyor.

    fenerbahçe'de heykeli dikilen alex de souza'nın ilk geldiği sene, kendisi hakkında yapılan yorumlara bir göz atın. koca bir sene vasatı geçemedi adam. ama ikinci senesinde farkını ortaya koydu. keza musa sow'da öyle. geçen yıl ki ile bu yıl ki arasında dağlar kadar fark var. sneijder kendisini dünya kupasında, avrupa kupalarında, ispanya'da, italya'da, hollanda'da kanıtlamış bir isim. allah nasip ederse önümüzde ki sene, kendisi hakkında kullandığınız olumsuz lafları yutacaksınız. demedi demeyin sonra.

    ayrıca 2 senede culio'dan, sneijder'i tartışacak duruma gelmişsiniz, hala utanmadan salih, malih diye saçma sapan sözler sarf ediyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın