• 839
    alanzinho(şu ana kadar hiç 3. çalımı atamadı. alanzinho, rakibini geçti..alanzinho, bir çalım daha. alanzinhoo yerde kalıyor, gözler maçın hakemi ilker meral'de..devam diyor ilker meral)

    zokora(dünyanın en yeteneksiz 3-5 orta sahasından biri. yemin ediyorum mustafa doğan o mevkide kendisinden daha faydalı oynar)

    adrian mierzejewski(karı gibi top oynuyor)

    emerson(sekerek oynamada çağlar birinci ve kendisinin üzerine yok)

    sapara(10 numara topçu)

    colman(iyi topçu ama gitmek istiyor. gönderilmesi her iki taraf için de faydalı olur)

    marek cech(ferhat öztorun :(

    ondrej celustka(başta iyi gibi gelmişti. sonra anladık ki hakan aslantaş tadında bir joker. genç olsa da
    yabancı hakkı kullanılmaz)

    henrique(ciddi koordinasyon problemi var. o konuda bizim aydın yılmaz'dan bile beter. geçirdiği sakatlıktan sonra her maç biraz daha rezil oynuyor)

    bamba(ben olsam takımda tutarım)

    10 tane yabancısı var. en az 8'inin gitmesi lazım. 9'u giderse ses çıkarmam. hepsi gönderilse niye gönderildi demem. tolunay kafkas'ın işi çok ama çok zor. hallerini imparator gelmeden önceki bize benzetiyorum. imparator de buna benzer bir çöp yığını almasına rağmen, gelir gelmez takımı şampiyon yapmıştı ve 2011/2012 sezonu şampiyonluğumuz benim gözümde şampiyonlar ligi şampiyonluğu kadar zor ve önemlidir. şimdi tolunay'ın elinde de manisaspor'a satsan manisaspor'un alıp almamak konusunda tereddüt edeceği yabancılar var. giray gibi belki de türk futbolunun gelmiş geçmiş en bomba stoperlerinden biri var. elde kaleciler, soner aydoğdu, olcan ve volkan dışında şu diyebileceğin bir yerli de yok.

    şenol güneş'e ben de her türk futbolseveri gibi saygı duyarım da yukarıda yabancı futbolcuların hesabını bana kimse veremez. 3. gelişinde trabzonspor'da önemli işler yaptı. ama önümüzdeki 3 sezon trabzonspor ilk 5'e giremeyecekse bunda kendisin de payı olacak. bu kadar vasat yabancı futbolcular nasıl bir araya getirilir, akıl alır gibi değil. getirdiğin takım da akhisar değil ha. trabzonspor. çoğuna da ciddi bonservisler vererek aldın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın