• 10
    bu şampiyonluk gelecekse yine fatih terim 'le beraber gelecektir. hocamızın dün oynanan 6 nisan 2013 galatasaray mersin idman yurdu maçı'nda tribüne gönderilmesi, devamında yaşanan olaylar, röportajlar vs bu şampiyonluğun habercisi olmuştur benim gözümde.

    neden mi?

    artık sabrımız taştı.

    " sana küfür veya hakaret etmeyeceğim. çık, ikinci yarıyı ilk yarıyı yönettiğinden daha kötü yönet." diyen hocamız 3 maç ceza almıştı. dün * ise pozisyon gereği hamit altıntop'a kızdığı için topu yere vurdu ve tribüne gönderildi. ve sabırlar taştı. sel oldu, önüne geleni sürükledi götürdü. keşke yaşanmasaydı dedik ama tetikçiler ve onların azmettiricileri artık sabrımızı taşırdı. hani deriz ya bazen " yeter burama geldi." diye. hakkaten buramıza geldi artık.

    ortada dönen bir dolap var, hepimiz bunun farkındayız. tff'nin ve yayıncı kuruluşun ne mal olduğunu da biliyoruz. aramızdan birinin, o'nun, fatih terim'in dayanacak gücü kalmadı artık ve olanlar oldu.

    söz sırası artık bizde. 6 maç kaldı şampiyonluğa. bundan sonra susmak yok bize. içerde oynanacak her maçta boğazlarımız yırtılana kadar desteklemeliyiz bu takımı. o'nun için; fatih terim için yapmalıyız.

    cefasını çok çektik bu sene. sefasını süren de biz olmalıyız. olmalıyız ki; sezon sonunda hocamıza en anlamlı hediyeyi verebilelim.

    " ben galatasaray'la yaşıyorum, galatasaray'ı yaşıyorum."

    " asıl olan, aslolan galatasaray'dır."
App Store'dan indirin Google Play'den alın