resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 2752
    şam şeytanı fenerbahçe yorumcusu. kendisi hakkında yazmaya başlamadan önce bilmeyenler için kendisini biraz yakından tanıyalım; http://galeri7.uludagsozluk.com/...ku%C5%9Fu_288429.jpg

    bu şam şeytanının dün oynanan maçın* ardından söylediği tek bir şeye takıldım. kendi çapında maçtaki olayları yorumlamasının ardından "aslında herkes kimin ne olduğunu biliyor" demesi.

    evet şam şeytanı biliyoruz. senin şike sürecinde şike yapan kulübün avukatı ve halkla ilişkiler sorumlusu görevini başarıyla yürüttüğünün farkındayız. kapalı kapılar ardında hangi sıfatla yer aldığını anlamlandıramadığımız toplantılara girdiğini biliyoruz.
    http://www.htspor.com/...ileriniz-sike-yapmis
    http://skorer.milliyet.com.tr/.../1609706/default.htm

    hem karının, hem de sevgilinin telefonlarını yasadışı yollarla dinlettiğin ortalığa döküldüğünden beri senin kendine güveni olmayan, aşağılık kompleksiyle bezenmiş bir karakter olduğunun da farkındayız.

    senin 3 tane patronunun olduğunun (recep, aziz, ferit) ve onların sözünden çıkmayan bir maşa olduğunu biliyoruz. soyunma odalarını basıp, çıkış tünellerinde hakemleri tehdit eden aziz sorulduğunda konuyu geçiştirmelerini, fatih terim söz konusu olduğunda yarım saat boyunca nefes almadan "yakışmıyor, puan kaybetsen ne olacak, yakıştıramadım" şeklinde olayı ağzına sakız gibi doladığını biliyoruz.

    güntekin onay yıldırım demirören'i eleştirirken, "sen milliyet'te çalışmıyor musun ya korkmuyor musun?" diyip sırıttığında herkesi kendin gibi görev adamı sandığını ve söylemeni istedikleri şeyi söyleyen adam olduğunu da anladık.

    zamanında "arda turan galatasaray'dan gitmeli" kampanyasının baş aktörlerinden olduğunu, oğlumuz "66 arda turan"ı, komşunun çocuğu "10 arda turan" yapanlar içinde başı çektiğini de biliyoruz. yakın zamanda "atletico madrid'e selçuk inan'ı önerdim" deme genişliğinde olduğunun, nihai amacının ne olduğunun da farkındayız.

    amacına ulaşamayacaksın şam şeytanı. köpekler istedi diye atlar ölmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın