resim
Süleyman Abay
Görev:Eski Hakem
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 32
    maç 0-1 iken "madem bir bok yiyorum, yapmışken tam yapayım mersin kazansın" diye haksız yere dany'i sonra da fatih terim'i attı.

    derken penaltı. melo attı golü. bu arada penaltıda sarı kart göstermedi çünkü biliyor o adamın sonradan sarı kart görme ihtimali olduğunu. "10 kişi kalmasın mersin, belki 1-1 biter" dedi. sonra da aklına geldi "dur yine işi sağlamlaştırayım" dedi hasan şaş'ı attı.

    derken eyvah. drogba'nın golü. yıkıldı tabi süleyman abay. yardımcı hakemine öyle gol mü olur yea şans amk diye diye yöneldi orta sahaya doğru. bu arada insan başlayınca duramıyor. ümit davala'yı da attı. onu neden yaptı kendi de bilmiyor. alışkanlık yapmış olsa gerek. neyse.

    maçtan dipnotlar;
    galatasaray 9 faul yaptı 1 kırmızı çokça da sarı gördü. mersin bizim 2 katımız kadar faul yapıp ııı şey yavrum bak 6 7 kere daha yaparsan kart vermek zorunda kalıcam diye uyarıldı.
    hamit altıntop kendisine yapılan faul sonucu uğultudan düdüğü duymayıp devam ettiği için sarı kart gördü. kendisine faul yapılıp sarı kart gören ender oyuncular arasına adını yazdırdı. çok sağol süleyman abay.
    melo, muslera ve drogba'nın iyi oynadıkları için oyundan atılması gerekiyordu. hakemin de 3 önemli hatası bu aslanlardı zaten. bence bir işe başlamışken artık iyice sıvamalıydı. çünkü tek dany'i atmakla olmuyor galatasaray'ı zayıflatmak o kadar kolay değil.

    zaytung haberi olarak mı yorumlasak, kimin köpeğisin sen diye mi çıkışsak nasıl anlatsak bu hakemi şimdi size. bulan varsa beri gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın