• 423
    görüşlerimde zerre bir değişiklik yaratamamış olandır. olaya sadece ve sadece istediği açılardan yaklaşıyor. çok sevdiğim yazılarını okumaktan hoşlandığım bir yazar kardeşimiz olsa da bu böyle.

    öncelikle ben hiç bir zaman bu ligin gazoz kupası olduğunu kabul etmedim. öyle diyenlere de saygım sonsuz ama katılmıyorum. fakat fenerin bu seneki kura şansına kimse çıkıp da yalan diyemez. iki köy takımı eleyip çeyrek final gördüler. biz en son katıldığımızda bordeaux ve hamburg ile mücadele ettik ? kupayı alırken de dormund'u eledik geldik. plzen ve bate diyorum siz anlayın... biz kupa aldığımız sene 3-4 atıp yolluyorduk rakipleri, oynadığımız oyun ses getiriyordu. fenerin ise 3 maçtır rakibi 10 kişi kalıyor ve bu 3 maçta da 3 penaltı kullanıyor. oynadığı futbolu beğenenlere ya da o skor taraftarını yüceltenlere de ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası. umurumda mı ? ya da çıkıp aldığınız kupa gazoz kupası der miyim ? hayır! fakat bu adamlar yürüye yürüye o kupayı alırken bizim 4 sene üst üste şampiyon olan ve avrupayı titreten o jenerasyon ile aynı kefeye konulması canımı sıkar. o takım ligi domine ederken bu takım yoluna yürüyemiyor neyin kafası bu!

    katılmadığım bir diğer nokta biz real'e elenmek yerine yeniden uefa kupasını alsaydık. işte bu kısım son derece hatalı. bugün real bizi eliyorsa tecrübesiyle eliyor. herifler 24 defa çeyrek oynamış burada bizimde burada tecrübe kazanmamız için gelip gelip ileriki turlarda büyük takımlara yenilip zamanı gelince de yenmeyi öğrenmemiz lazım. uefa bizim için kapanmış bir defter. eleniriz orada mücadele etmek zorunda kalırız ayrı konu, her daim isterim kupayı almayı ama bizim misyonumuz da vizyonumuz da cl olmalı ki gördünüz bizim çeyrek final oynayışımız yaptığı sansasyon > fenerin lazioyu yenince yarattığı sansasyon.

    son olarak bu sözlükte harbiden aklı başında mantıklı 5-10 adam olduğuna inanıyorsan ki burada yaklaşık 1000 kişi var, naçizane tavsiyem bu sözlükte yazma sana yazık olur, biz takılırız saf saf buralarda abicim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın