resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8273
    (geçtiğimiz sene aralarında sürtüşme yaşandığı söylense de) fatih terim'in manevi oğlu olarak bilinen emre belözoğlu'yla ve yine fatih terim'le arkadaşlığı bilinen acun ılıcalı'yla arkadaşlık ettiği için suçlanan galatasaraylı futbolcu.

    şimdi fatih terim'i mi kovacağız, arda turan'ı mı istemeyeceğiz, biri açıklasın bana. çok memnun olurum.

    arda turan bu kulübün öz evladıdır. sabri sarıoğlu gibi "galatasaray benim için bitmiştir," dedikten sonra iki üçlü çektiren, ondan başka da bütün katkısı kulübeden ibaret olanlara tapan taraftarın arda turan gibi birine en ufak saygı göstermemesi vefasızlık ve ayıptır. galatasaray taraftarı, düzeltiyorum, ultraslan malum sezonlarda faturayı arda turan'a yükledi ve gencecik kaptanına -ve tabii takımına- sahip çıkacağına her fırsatta sırt çevirdi. şimdi arda turan'ın takımı terk ettiği ve bu yüzden dönmemesi gerektiği söyleniyor! arda'ya yapılan teklifi galatasaray a.ş. yönetimi kabul etmiş, arda turan da sözleşme imzalamıştır. olan budur. keşke 'kalacağım' demeseydi, evet, ama bunu demedi diye de adam asılmaz. şu ayıbı artık bitirin, komik olmayın.

    birileri de çıkmış "işte para da kazandırmamış zaten" demiş, öyle eleştiriyor. ya burada kimsenin zekasını sorgulamak istemiyorum ama parayı vermeyen atletico madrid, almak için uğraşmayansa bizim yönetim. arda turan'ın suçu ne lan burada? nasıl art niyetli insanlarsınız siz?

    arda turan, geleceksin ve 66'yı sırtına geçirip yine bu güzel renklerin bir parçası olacaksın. bu er ya da geç olacak ve o zaman gerçek galatasaray taraftarı seni bağrına basacak, üç gün geçecek, beş gün geçecek ama bütün kırgınlıklar unutulacak ve sana yine kucak açılacak. bu kulübün zaten parçasısın sen, bekliyoruz sipsi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın