resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8271
    arda yokken de "selcuk hep burak'a pas atiyor yeaa, olmaz boyle" diye isyan eden herifler, arda gelsin de yabanci-turk ayrimi yapsin, burak'i kiskirtsin deniliyor. nasil da kestirmisler arda'yi gozlerine. nasil olsa nefret eden bir kesim var ya, vurun irz dusmanina. selcuk'a da benzer seyler soylendi, sonra kimse sikine takmadi bunu diyen dangalaklari. arda'ya ayni seyi soyleyenleri de takmamak lazim. ortaligi karistirmaktan baska bir bok bilmiyorlar. ayip lan. bir kosede bekleyip, arda turan basligina olumsuz bir yazi bekleyen bir tayfa var, anlamis degilim. bu sozlukte yazar oldugum surece cevap veririm. cok zorunuza gidiyorsa sikayet edin, ucursunlar.

    neymis, emre ile acun'mus. afedersiniz ama acun ailenizdekilere bir sey mi yapti? sirf fenerli oldugu icin diyorsaniz, once kendi cevrenizdeki butun fenerlileri uzaklastirin, annenizi, babanizi, kardeslerinizi fenerli olan butun arkadaslarindan uzaklastirin, ondan sonra gelin arda'ya kiminle arkadas olacagini soyleyin. bulent uygun'u hic sevmem, nefret ederim ama besiktas tribunu hakkinda soyledigi muthis bir soz vardi. "evinde esine ses edemeyen, soz geciremeyenler gelmis bize kufur ediyor" benzeri bir cumleydi, cok da onemi yok. selcuk ve burak, arda'nin en yakin arkadaslarindan. selcuk oda arkadasi, zamaninda arda'ya kahvalti hazirliyormus lan her gun, selcuk balcan kebabi yapiyormus arada. selcuk'un galatasaray'a gelmesinde onemli bir katkisi var.

    ne guzel arda-selcuk-burak ve ek olarak hamit gibi muthis bir kadroya sahip olacagiz diye sevinecekken felaket tellalligi yapiyor adamlar. bu kadar onemli yerli kalitesine sahip olacaksin, allah'tan belani mi istiyorsun.

    su emre ve acun abisi :( diyene mi kizalim, pas atmiyor diyene mi, yoksa fatih terim'i satti diyene mi... bir bitin lan. ergen kiz gibi arda'ya tripli hepsi. kiz olsaniz cekilmezsiniz yemin ediyorum. galatasarayli olmaniza ragmen cekilmiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın