• 6502
    çok seviyorum lan ben bu sözlüğü. öyle böyle değil ama. bir kere sözlükten şimdiye kadar kiminle tanıştıysam hepsi ya kardeş, ya abi oldu bana. öyle bir samimiyet var. hem bazen öyle güzel yazılar okuyorum ki değme köşe yazarları ellerine su dökemez. daha bunun gibi onlarca neden sayabilirim otursam.

    artık sözlük sadece sanal bir platform değil, daha ötesi. aile gibi. yaş ortalamamız 20-30. düşünsenize bir 30 yıl daha sözlükte yazdığınızı. bundan 30 yıl sonra ne anılar, ne birikimler olacak. belki bir çok sözlük nikahı daha göreceğiz. neler paylaşılacak.

    son zamanlarda ise bir başka konu daha girdi sözlüğü sevme sebeplerime.

    bu sözlükte en sevilen 3-5 kişiden ilki fatih terim biri de semih kayadır. iki yazar uçuruldu, uçurulma sebepleri de fatih terime ve semih kayaya "kesinlikle katılmadığım" ve sözlüğün çok büyük kısmının "katılmadığı" eleştirilerde bulunmasıydı. ama sözlük yazarları, ki çoğu eminim benim gibi tanımıyordur uçurulanları, sahiplendi uçurulan yazarları. fikirleri saçmaydı, en azından bize göre, ama ailedendi onlar, en önemlisi galatasaraylıydı ikisi de.

    moderasyon daha da önemlisi bu güzel aile ortamını oluşturan kurucular; her aile kavgasının sonunda birileri gitmesin. kol kırılır yen içinde kalır. evde kardeşimiz her yaramazlık yaptığında, ya da bir yerleri yıkıp döktüğünde nasıl davranıyorsak öyle davranalım. onların da birer kardeşimiz olduğunu bilerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın