resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8264
    kendisinin neler görüp neler yaşadığını, nasıl bir psikoloji içerisinde karar vermek durumunda kaldığını en yakınında olanlar hariç kimse bilemez.

    yani bu adam her fırsatta galatasaraylı olduğunu haykırıyor, bunu yapmasına hiç gerek olmamasına rağmen. o da diğer yurtdışına açılan futbolcular gibi kulüp kimliğinden sıyrılıp, vatan evladı(!), ülkenin gururu(!) profili çizebilirdi. nihat kahveci gibi, tuncay şanlı gibi, gökdeniz karadeniz vesaire vesaire. yani bizim taraftarımızın bu adama yaptığı fatih akyel, emre belözoğlu muamelesi çok gereksiz.

    fatih terim ile aralarında hiçbir sorun da yoktur objektiflere takıldığı kadarıyla. en son 3 ocak 2013 real madrid galatasaray maçı öncesi madrid'te takımın konakladığı oteli ziyareti sırasında arda turan ile fatih terim baba-oğul gibi hasretle kucaklaşmışlardır, gözlerinin içi gülmüştür her ikisinin de.

    yani burada gözümüzün bizzat gördüğü olaya inanmıyoruz da her seferinde galatasaray düşmanı diye ağlandığımız medyanın yalan haberlerine inanıp 'arda fatih terim'i sattı, sırtından vurdu' safsatasına odun taşıyoruz. inanılır gibi değil haşmet.

    arda, fatih hocayı satsa, ona ihanet etse o otelin 300 metre yakınına yaklaşabilir miydi acaba? yer miydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın