• 14
    eğer uçurulması fatih terim'in istifasını istemesinden yada imparatorumuzu eleştirilmesindense, hiç olmamıştır.

    bir insanı eleştirmeyi, özellikle de hatalarından ders çıkarmayı bilen fatih terim gibi bir adamı eleştirmeyi yasaklamak, ona yapılacak en büyük kötülüktür. seviyorum, hepimiz seviyoruz ama bu fatih terim hata yapamaz anlamına gelmiyor. çok fazla büyük adamın bitmesine neden oldu şakşakçılık tarihte. oysa hataları kendilerine söylense o zaman yollarına büyüyerek devam edebilirlerdi. fatih terim'in daha gidecek çok yolu var. bu ülke şampiyonlar ligi kupası görecekse onu getirecek bilinen tek adamdır fatih terim. dost acı söyler misali, eğer galatasaray'ı ve kendisini seviyorsak yapıcı olmak koşuluyla ve saygı sınırları içerisinde eleştirmeliyiz yeri geldiğinde kendisini.

    sözlükte bakıyorum emre çolak, engin baytar, hamit altıntop, sabri sarıoğlu ve daha bir çok futbolcumuza özellikle de kötü oynadıklarında hakaretamiz eleştiriler var. onlara dokunulmuyor. kimi beyin yoksunu oluyor, kimi tembel. ama semih'i, fatih terim'i eleştirmek yasak.

    yaptıklarıyla fatih terim'e toz kondurmayanlardanım. ama emre çolak'ı sağa sola satmak, salih'i överken emre'yi küçük görmek serbestse, bu fatih hoca için de serbest olmalıdır. zira kendisine yapılan övgülerin de başka türlü bir ortamda değerli olması mümkün değildir.

    tekrar söylüyorum, eğer gusta'nın uçurulmasının sebebi fatih terim'i eleştirmekse bu yanlıştan dönülmelidir. bir yolunu bulup bu hata telaffi edilmelidir. bleach olayı yaşandı bitti. kendisine gösterilen tüm sabra ve iyi niyete rağmen arkadaş kendi sonunu hazırladı. fakat her genele göre nizami olmayan düşüncede kafa tascılık yapmamak gerek. t a a r a b t sneijder'i beğenmez kellesini isteyenler türer, gusta fatih terim'in istifa etmesi gerektiğini söyler uçurulur. bu adamlar trollük yapmıyor. düşüncelerini adam gibi gerekçelendiriyorlar. katılmıyor musun? yapacağın şey ofsayta basmak. çünkü sonradan değerlenebiliyor, doğru çıkabiliyor o görüşler.

    özeleştiri şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın