• 9
    biz herkes için adalet diye bir taraflarimizi yirtalim, adalet sadece bazilari icin islemeye devam ediyor.

    bu çürümüş düzen son olarak da galatasaray aşkını cok iyi ve yakindan bildigim gusta'yı gotürmüş, ustune tum entryleri de silinmis. sıra yakinda bendedir, sendedir, sesini cikartmayan yığınlardadır.

    bir yazar ucarken tum entrylerinin silinip silinmemesi neye baglidir, kriteri nedir diye soracagim ama cevap almayacagima adım gibi eminim. misal bleach adlı tescillenmis trolun (ki cift hesabi vardi, ucurulmak icin en agir ve kesin nedenlerden biri) tum entryleri yerli yerinde duruyor.

    sozluk birlerinin "digerlerine" kufurler edebildigi, bu kufurlu entryler adminlerin, modlarin gormesine ragmen silinmedigi, bakin cezayi falan gectim, sadece silmekten bahsediyorum, isteyenin at kosturdugu bir ortam olmus durumda.

    sozluge her sabah galatasaraydan, spordan, guzel seylerden bahsetmek icin giriyorum ama sanirim belirli bir misyon yuklendigimden de dolayi bu mevzular disinda bir sey yazamiyorum. ne diyeyim ben adaletsizlikten sıkıldım, bu isleri yapanlar edepsizliklerinden sıkılmıyor. bu isleri bu hallere getiren ve tepki gostermeyen herkese yaziklar olsun.

    duzen boyle dokunma mahsun, degistiremezsin diyenlere kulaklarimi tikadim. hayatimda hicbir bir zaman bedeline katlansam da vazgecmedim, simdi de vazgecmeyecegim. bedeli ne ise de oderiz, bu bedel galatasaray aşkımızdan buyuk degildir.

    adalet "herkes" icin uygulandigi sürece adalettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın