resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2753
    30 mart galatasaray ibb maçında bir kaç kere yaptığı bir hareket vardı. ibb atak yaparken top süren oyuncuya arkadan yetişti, yakaladı, omuz omuzada yıkılmayıp faul yapmadan çok temiz bir şekilde aldı topu. 1'i son dakikadaydı hatta.

    11/12 sezonunda top oynamadı resmen. çok fırsat bulamadı , sakattı, formsuzdu. kadroya giremedi. oynadığı maçlarda da zayıf rakiplere karşı oynadı ya da sonradan oyuna girdi. hazırlık maçlarını saymazsak koskoca sezonda yaklaşık 800 dakika oynamış. 2 maçta 180'i türkiye ile. 3 maçta 270'i de kral kupasında. çok çok az. real madrid formasıyla ciddi geçen 450 dakika oynamış sadece.

    bu sezon ise hazırlık maçları hariç yaklaşık 2600 dakika oynamış. 300'ü türkiye ile. geri kalan lig ve şampiyonlar ligi. 2300 yani. ve daha da 8 maçımız var. 3000 dakika oynamış olacak en en az bu yıl. ve 2700'ü galatasaray forması ile. geçen yılın 6 katı yani.

    şöyle bir gerçek var ki; geldiği günden beri azimle çalışıyor ve şu an en diri en güçlü en çok koşan oyuncularımızdan biri. 90 dakikayı hiç sıkıntısız çıkarır derken hiç düşünmeyeceğimiz bir adam oldu.

    bu azmi, inancı açısından tebrik edilmesi, hakkının verilmesi gereken futbolcumuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın