• 3
    uefa avrupa ligi 2012-2013 sezonu çeyrek final ikinci maçı. emre belözoğlu avrupa'da oynayamıyor, lazio'da ogenyi onazi kırmızı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

    1- ilk maç olan 4 nisan 2013 fenerbahçe lazio maçı 2-0 fenerbahçe üstünlüğü ile sonuçlandı. bu bakımdan temsilcimiz avantajlı.

    2- 15 nisan'da lazio ligde juventus ile oynayacak, ayrıca 8 nisan'da da roma ile oynamış olacaklar, bu bakımdan fikstürleri oldukça sıkışık ve de yıpratıcı.

    3- fenerbahçe'nin başarısını kesinlikle küçümsemiyorum ama ilk maçta kırmızı kart, penaltı ve de lazio'nun yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması gibi etkenler mevcuttu, lazio'nun bu maça konsantre bir şekilde ve tam kadro çıkması 2-0'lık avantajı rahatlıkla tehlikeye sokacak bir maça vesile olabilir.

    4- yine ilk maçtan sonra kamuoyunda fenerbahçe artık kesin yarı finaldeymiş gibi bir hava oluştu, bu yüzden sarı-lacivertlilerin rehavete girmesi olası.

    şahsi görüşüm: elbette ibreler fenerbahçe'den yana ama bana göre ipler tamamıyle lazio'nun elinde. isterlerse turu geçebilirler, öncelikleri başka şeyler ise fenerbahçe zaten istediği sonucu kolaylıkla alacaktır. şimdiden kutlamalara başlamaları akılara ikinci bir "2-2 mi?" ihtimalini getiriyor, maçı dikkatle izlemekte fayda var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın