• 98
    an itibariyle galatasaray futbol takımının en büyük sorunudur ve bir an önce çözüme kavuşturulması lazımdır.

    duran top denince kaleye yakın yerden atılan frikikleri anlamamak gerek. bunu kastetmiyorum, yok selçuk inan vurmuş, yok drogba vurmuş, sneijder, hamit altıntop filan bu farketmez. bir gün biri vurur çatala asar bir gün diğeri.

    esas diğer duran toplarda büyük sıkıntı var. ben artık galatasarayımın maçını izlerken korner olduğunda heyecanlanmıyorum bile. topun başına selçuk inan bile geçse ön direkten öteye kesemiyoruz yüzde 90 oranla. kornerin pasla kullanılması konusu ise tam bir skandal. yani pas ver, yakınlaş yine orta kes bir derece anlaşılır, bu pasla kullanma olayındaki mantık da budur zaten. yoksa pas ver orta sahaya kadar döndür topu, sonra dikine gitmeye çalış. korner olayının mantığına aykırı. deve gibi adamları niye dolduruyoruz her köşe vuruşunda ceza sahasının içine. orta gelsin, kafa vursun, karambol olsun falan filan. yoksa ortadan dikine yaracaksan defansı kornere ihtiyacın yok, ki zaten onu da beceremiyoruz.

    taç atışları de hakeza. skandal ötesi. emmanuel eboue uzun kullanmayı düşünebilir, uzun taç atışları var diyor her spiker. bunu da roberto carlos getirdi futbola. ben taç atışı sonucu kaybettiğimiz topları sayamıyorum artık o derece kötü durumdayız. bunlarla ilgili çalışma yapılmalı kesinlikle antremanların bir bölümünde. böyle küçük ayrıntılar bütünü etkiliyor büyük resimde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın